2777
2789
عنوان

ی سوال

264 بازدید | 33 پست

سلام صب بخیر ی سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین 

من با ی اقایی ت رابطه بودم اوایل خیلی خوب و صمیمی بودیم رفته رفته سرد شد و‌فاصله گرفت من چیری نمیگفتم فقط صبوری کردم ازش خواستم باهام درد و دل کنه و مشکلشو بگه اما اون فقط میگفت حالم خوب نیست و دوررررر میشد سرد خیلی منم بهش گفتم دیگ ادم این رابطه نیستم اونم سریع استقبال کرد و کات کردیم بعد ی ماه اومد عادی سلام و علیک ... منم بد جوابش ندادم خوش رو ک بعد دو روز من بهش پیام دادم اونم سرد شده بود دوباره منم ی شب بخیر گفتم رفتم کلا قیدشو زدم چون بنظرم متعادل نیس حیف زمان ادم بنظرتون دلیل رفتارش چی بود؟ دیگ هرگز ن پیامی میدم بهش ن اگ پیام داد جوابشو میدم

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

شاید سرش جای دیگه گرمه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مشکل جدی براش پیش اومده

یا نخواسته واقعن

یچیزیم بگم همیییشه برید و رابطتونو حضوری کات کنید

شاید ببینیدشم یارو حرف نزنه و دلیل نیاره ولی حداقل تا حدی میفهمید داستان چجور بوده

شاید آدم مودی باشه شایدم مشکلی داره که نمیتونه بگه

بنظر. منم مودی پدر مادرش جدا شدن شاید دلیلش اینه البت خیلی وقت پیش

شاید سرش جای دیگه گرمه 

اخه‌اگ سرش گرم بود ک دوباره پیام نمیداد کلی شوخی کردیم بعدد دوباره حرف زدن مون

سرش جای دیگ گرمه رفته دوراشو زده کسی نبوده سرگرم شه باز ب سمت شما برگشته وقت و فکرو ذهنتونو بخاطر ای ...

اخه همکار بودیم ی جورایی فکر کردم فرهنگیه ادم خوبیه من دیک کاریش ندارم فقط سوال شد برام..

یا مشکل جدی براش پیش اومده یا نخواسته واقعن یچیزیم بگم همیییشه برید و رابطتونو حضوری کات کنید شای ...

نمیشد اخه من شهرستان بودم اون موقع پیش مادربزرگم

اختلال شخصیتی محبت زیاد میکنن که عادت کنی بعد یهو میکشن عقب که تو تشنه شی واس رسیدن به اون حالت قب ...

😑😑🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اختلال شخصیتی محبت زیاد میکنن که عادت کنی بعد یهو میکشن عقب که تو تشنه شی واس رسیدن به اون حالت قب ...

واقعا اره اولش عالی بود بعد اینجوری البت من زیاد خودمو نمیکشتم براش دیدم اذیت میکنه کات کردم الانم دو روز حرف نزدم ت اون ی ماهم پیامی ندادم...🥴

سرشم گرم نباشه این مشکل اخلاقیه و سخته کنار اومدن باهاش

نمیدونم چشه اون مدتم ک باهم بودیم همش میگفت حالم بذه حالم خوش نیس همش ناراحت بود