2777
2789
عنوان

عمل روده

11828 بازدید | 24 پست

خانما کسی بوده عمل روده کرده باشه رودش بعد عمل بیرون اورده باشن . بابامو عمل کردن شکمشو از پایین تا قفسه سینش بریدن جراحی کردن ی تومور بوده دراوردن ی توده زیر کبدش بوده دراوردن یرقسمتی از رودشو بریدن رودش بیرون از شکمشه شلنگ و کیسه وصله بهش کسیو دیدید اینجوری عمل کرده باشه خوب شده حالمون خوب نیس هوشیاری بابام پایینه اکسیژن خونش پایینه توروخدا دعا کنید 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره عزیزم عموی من 

توکلتون به خدا باشه ناامید نباشین بدون اذن خدا برگی از درخت نمیفته 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

سلام خوب میشه نگران نباش 

پدر من انسداد روده داشت

عملش هم خیلی سخت بود ب خاطر دیابت.....

خداروشکر تموم شد

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آره عزیزم عموی من  توکلتون به خدا باشه ناامید نباشین بدون اذن خدا برگی از درخت نمیفته

حالش خیلی بده کارمون شده فقط گریه . ی هفته اس بستریه هیچی نخورده پوست و استخون شده دارم اتیش میگیرم جیگرم کبابه براش

سلام خوب میشه نگران نباش  پدر من انسداد روده داشت عملش هم خیلی سخت بود ب خاطر دیابت..... خدا ...

بابای من تومور داشته ی توده زیر کبدش و ی قسمت رودشو بریدن و رودش بیرونه الان اصلا ن میتونه خرف بزنه ن چیزی بخوره 

حالش خیلی بده کارمون شده فقط گریه . ی هفته اس بستریه هیچی نخورده پوست و استخون شده دارم اتیش میگیرم ...

دورت بگردم می‌دونم حق داری نگران باشی

ولی بايد قوی باشی و تا میتونی دعاش کنی 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
بابای من تومور داشته ی توده زیر کبدش و ی قسمت رودشو بریدن و رودش بیرونه الان اصلا ن میتونه خرف بزنه ...

طبیعیه م نمیتونه چیزی بخوره و حرف بزنه دیگه

پدر منم روده شوبریدن...‌همون شب دیدم بعضی مریض ها مث پدر شما تومور داشتن 

فقط پدر من برای جوش خوردن بخیه ها خیلی اذیت شد چون شکمش و خیلی باز کرده بودن😳

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚