2821
2789
عنوان

اینا طبیعیه؟

355 بازدید | 34 پست

سلام من باردارم تازه رفتم تو ماه ۸ ینی ۳۲ هفتمه

دو سه هفتس احساس میکنم رحمم درد میکنه مخصوصا وقتی بلند میشم یا پهلو ب پهلو میشم

امشب ب حدی درد گرفته اصلا نمیتونم از جام بلند شم باید یکی بلندم کنه

سرویس بهداشتی نمیتونم برم تکونم نمیتونم بخورم.

دکترم هم رفته مسافرت شاید این هفته هم نیاد.

نمیدونم چیکار کنم

از ظهرم بچه تکون میخوره زیر معدمه انگار. ی مدت حالت تهوع نداشتم دوباره حالت تهوع گرفتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینکه زیرمعده حسش میکنی احتمالاچرخید 

شایددردرحم هم واسه اینه که بچه سنگین شده 

بازم تلفنی اززایشگاه میتونی بپرسی

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
فردا تعطیله هستن جواب بدن؟

بله بیمارستان بیست وچهارساعت هستن

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
😂😂😂آره یمدته همین موقع ها بیدارمیشم خوابم نمیبره

من یک ماهه هر شب این موقع بیدار میشم میرم دشوری و یه چیزی میخورم 

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792