2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر🥲

مرسی ایشالا شمام خوب شی 

ولی من واقعا امشب حالم بدع

همه میگن خوب نمیشی به این زودیا😭😭😭

تخمای لعنتیشو دیدم تو موهام زیاد بود

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
مرسی ایشالا شمام خوب شی  ولی من واقعا امشب حالم بدع همه میگن خوب نمیشی به این زودیا😭😭😭 تخ ...

منم 

خونه رو نمیدونم چجوری تمیز کنم

موهامم زیاده

احتمالا ماشینش میکنم

حوصلشو ندارم

منم  خونه رو نمیدونم چجوری تمیز کنم موهامم زیاده احتمالا ماشینش میکنم حوصلشو ندارم

من کوتاه کردم تا شونه هامه

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
من همه راهو رفتم از مو و رختخواب و لباس ک شامپوی مخصوص زدم تا نفت و اسفند و هرررچی ک بگی تنها راهی ...

دختر من موهاش ماشاءا... پرررررر پررررر اونوقت ماشاءا... بلند بلند اینکه میگم پرو بلند اونوقت فکر کن شپش گرفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 التماسم میکرد که موهامو کوتاه نکنید .باور کن نزدیک یکسال من با این درگیر بودم هر راهی میرفتم ولی کافی بود یه تخم جا بمونه یعنی شبانه روز دونه دونه موهاشو میگشتم و تخم میکندم ولی بازم یکی جا میموند تا اینکه یه خانمی همینجا گفت شونه شپش گیرچارشه که خیر ببینه یه هفته ای تموم شد

واای از دست شما سریع میخواهید مقایسه کنید  والا من خارج نرفتم ببینم میگیرن یا نه اگرم بگیرن نم ...

اینجور ادما همیشه گیر اینن که خارج بهتره خارج بهتره همیشه در آرزوی خارجن😁

من سه تا زنده دیدم با ۴۰ ۵۰ تا تخمش مال شما از این شدید تر بوده؟

منم در همون حد عزیزم