2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خودا خیلی کوچولوعه که🥺❤️😂

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
2804
نه دیگه  سال دیگه باید بره

مهدکودک بهش گفته مهرباید بره پسرمنم آبانه ۹۸ هست هنوز کاملم صحبت نمیکنه دل شوره گرفته بودم

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      
2805
مهدکودک بهش گفته مهرباید بره پسرمنم آبانه ۹۸ هست هنوز کاملم صحبت نمیکنه دل شوره گرفته بودم

نه بابا حالا سال بعد پیش ۲ هست واسه پسر شما و اختیاریه،از مهر  ۱۴۰۴  میتونی برا آمادگیش ثبت نام کنی

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪
2801