2777
2789
عنوان

کارما:)

177 بازدید | 10 پست

دوستم دل دوستش رو از نقطه ضعفش داره می‌شکنه چون این دوست دوستم بدترین ضربه رو بهش زده و ب قول خودش داره انتقام میگیره

من بهش هزار بار گفتم نکنه ولی گوش نکرد 

الان داره ب من می‌فرسته لحظه ب لحظه از منم نظر میخواد واقعا دلم ی طوریه 

اصلا خوشم نمیاد از شکستن دل کسی :) حتی اگر دشمن هم باشه

خدا خودش منو ببخشه ک شریک شدم و لحظه ب لحظه دارم میبینم اینارو

بنظرتون کارمای این کار منو هم میگیره ؟ ک فقط نگاه میکنم نتونستم جلوی دوستمو بگیرم ؟چیکار کنم خدا ببخشه:)میترسم

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

چند سالته؟

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
چند سالته؟

۱۹

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹

مشخصه حتی 17 هم بهت میاد

موفق باشید

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

عزیزم نباید به نقطه ضعف آدما دست گذاشت 

یه خانومی اینجا خیلی دل منو شکست با اینکه در جریان تمام تاپیک هاش و مشکلاتش با شوهرش بودم حتی ذره ای برای اینکه جوابشو بدم از نقطه ضعف هاش استفاده نکردم ولی اون تا می‌تونست به من گفت هرچی دلش خواست 😄 من سپردم به خدا ولی اعتقاد دارم قطعا خدا جواب میده چون با وضعیت بارداریم خیلی گریه کردم وقتی حرفاشو می‌دیدم 

توروخدا بگو دست نذاره روی نقطه ضعف آدما خیلی سخته

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
عزیزم نباید به نقطه ضعف آدما دست گذاشت  یه خانومی اینجا خیلی دل منو شکست با اینکه در جریان تما ...

بله من خودم اصلا خوشم نمیاد از ناراحت کردن کسی ولی خب نتونستم جلوی دوستم بگیرم الآنم جای اون من عذاب وجدان دارم

بله من خودم اصلا خوشم نمیاد از ناراحت کردن کسی ولی خب نتونستم جلوی دوستم بگیرم الآنم جای اون من عذاب ...

قربون دل پاکت همین که عذاب وجدان داری نشونه خوبیه گلم ، شما راهنماییش کن اگه گوش نکرد پای خودشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
قربون دل پاکت همین که عذاب وجدان داری نشونه خوبیه گلم ، شما راهنماییش کن اگه گوش نکرد پای خودشه

خیلی ممنون از دلگرمیتون 🙂❤️

خیلی ممنون از دلگرمیتون 🙂❤️

فدات گل قشنگم 😍❤️