2777
2789
عنوان

میخوام کات کنم

212 بازدید | 15 پست

ما پنج ماهه که دوستیم یه دوستی کاملا سالم یعنی حتی دست همو نگرفتیم 

طرفم ادم خوبیه اما خود خواهه 

اینجوریه که اون همه کاراسو میکنه وپیام میده ومن باید از همه کارام بگذرم ومنتظر پیام 

این اعصابمو خورد میکنه 

اینم بگم که حدوده دوماهه که همو ندیدیم چون دانشجوام اومدم خونه و پیش بینی میکردم ازم خسته بشه اما اینطور نشد 

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان با این اطلاعات کم از رابطتون به نظرتون باید بگیم آره کات کن یا نکن به نظرم دوسش دارین و این دور ...

دوسش دارم اما نمی خوام عمیق بشه طرفم ادم خوب وسالمیه اما دیگه این رابطه رو نمیخوام درگیری ذهنی نمیخوام 

میخوام یه جوری تمومش کنم که ناراحت نشه

اون باید تو رو درک کنه  تو هم نشون بدع ک بیکار نیستی منتظر پیام یا تماس‌ باشی

اینکارو میکنم اما حالت شاکی بودن میگیرع وکامل میپرسه مشغول چکاری بودی و.. 

دوسش دارم اما نمی خوام عمیق بشه طرفم ادم خوب وسالمیه اما دیگه این رابطه رو نمیخوام درگیری ذهنی نمیخو ...

اگر نگران خودت نیستی که ناراحت بشی اون مشکل خودشه یه فکری می‌کنه یکی دیگه رو پیدا می‌کنه 

اگر نگران خودت نیستی که ناراحت بشی اون مشکل خودشه یه فکری می‌کنه یکی دیگه رو پیدا می‌کنه 

من بنا به گذشته ام نسبت به ناراحت کردن کسی تا مدتها عذاب وجدان میگیرم میخوام منطقی وبدون ناراحتی جدا شیم چون اون به معنای واقعی داره روز شماری میکنه منو ببینه واینکه خوانوده اش درجریان ان کامل چون قصدش یه رابطه جدیه😔

منم سختم بود  بگو نمیخام دیگه ادامه بدم و دلیلتو بگو

خدا کنه بتونم 

چون هر بار این تصمیمو میگیرم باز تا پیام میده همه چی  یادم میره 🤦🏻‍♀️