2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

218 بازدید | 12 پست

با ی پیج فیک بهش پیام دادم دروهاست دوستی دادم پا داد خیلییییییم بد پا داد از حرفاش داغون شدم همه اطلاعات خودشو داد حتی گف زنم دارم و اگ پول داشتم طلاقش میدادم حتی گف زنم عاشقمه و حرمتمو داره ولی از خوشم نمیاد تو بیا بشو همدمم از تنهایی درم بیار حتی قرار ملاقات گذاش

بنظرتون ب روش بیارم؟چون نگم نابود میشم حالا اگ بگم من بودم بد میشه چون دوس نداش اینستا داشته باشم حالا این ب کنار چ نقشه ای برای رسوا شدنش پیش خودم بکشم ک نگم خودم بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا الان به فکر اینی که اون گفته اینستا نداشته باش متوجه هستی بهت خیانت شده ؟؟؟  فکر کردی چرا گفته اینستا نداشته باش تا این گند کاری هاش مخفی بمونه به نظرم باهاش یه قرار ملاقات بزار و برو سر قرار برگاش بریزه و تهاجی رفتار کن 

اولا کارتون اشتباه بوده به صد دلیل، حداقلش شوهرت بخودش امیدوارمیشه که هنوز زن های دیگه ای دنبالشن و حاضرن باهاش باشن و این برای تو بد میشه. یا کاری که کردی رو تموم کن و از شوهرت خلاص شو برای همیشه یا اینکه بیخیال شو و خودتو عذاب نده با این کارا

عزیزم واقعا الان به فکر اینی که اون گفته اینستا نداشته باش متوجه هستی بهت خیانت شده ؟؟؟  فکر کر ...

ینی بهش بگم ک من بودم آخه س روز دیگه از ماموریت میاد خونه میترسم شر درس کنه بگه حق نداشتی امتحان کنی یا چرا اینستا نصب کردی

اولا کارتون اشتباه بوده به صد دلیل، حداقلش شوهرت بخودش امیدوارمیشه که هنوز زن های دیگه ای دنبالشن و ...

ینی طلاق آخه مد ی دختر ی ساله دارم فقط میخوام رسواش کنم

ینی طلاق آخه مد ی دختر ی ساله دارم فقط میخوام رسواش کنم

رسواش کردی درست،  ولی بعدش پرروتر میشه، مثلا میگه دفعه بعد که فهمید چیکار کرد مگه و راحت....  ، فقط یه چی بگم خواستی رسواش کنی تا پای طلاق برو بذار بترسه. اکه دیدی نترسید و خواست واقعا طلاقت بده پس از زندگیش برو بیرون  به پاش نسوز

به نظر من بهش،بگو به خاطر بچه ام فقط باهات زندگی میکنم تو خونه مثل خواهر برادریم برو هر غلطی دلت میخواد بکن آزادش بزار .فک نکنه خیلی مهمه. اون وقت حساب کار دستش میاد خیلی تحویلش گرفتی فک کرده واسه،خودش کسی هست.بعد عکس العملشو ببین وقتی دیدی داره خوب پیش میره و پشیمون شده براش شرایط بزار و بخشش. مردا تا یه چیزی،رو از دست ندن قدر زندگیشونو نمیدونن. ببین چی داره به بنامت بزن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
به نظر من بهش،بگو به خاطر بچه ام فقط باهات زندگی میکنم تو خونه مثل خواهر برادریم برو هر غلطی دلت میخ ...

عزیزم اینکه به یه مرد بگی برو هر غلطی دلت میخواد بکن تنبیه نیس تفریحه بعدش زنش عذاب میکشه با دیدن بی توجهی هاش

عزیزم اینکه به یه مرد بگی برو هر غلطی دلت میخواد بکن تنبیه نیس تفریحه بعدش زنش عذاب میکشه با دیدن بی ...

ببین عزیزم نسخه برا هر کسی و شرایط هرکسی فرق میکنه. شوهر من بهم خیانت نکرده بود همسر دوستش بهش پیام داده بود به منم نشون داده بود و اصلا جوابشو نداده بود واون زن روز به روز به شوهر من نزدیک میشد که بعدها دیدم رفته رفته سر و گوش شوهر منم می‌جنبه. باهاش جدی حرف زدم خودش آخر اعتراف کرد که فقط،یکم بهش حس جنسی پیدا کرده بود که منم غرور داشتم گفتم آزادی برو ولی هیچ وقت حق،نداری به من دست بزنی ما هیچ رابطه ای از،این به بعد،باهم،نداریم صرفا هم خانه ایم. اونم همون لحظه حساب کار دستش اومد گفت اشتباه کردم و وبا دوستش،قطع ارتباط کردیم یجورایی منم زهرمو به اون زن،ریختم تمام شد.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم