2821
2789
عنوان

خیلی تنهام

114 بازدید | 18 پست

نه دوستی ک پایه باشه نه رلی نه مامان دارم خواهرمم درگیر زندگی خودشه 

منم و بابام ک کلا دو کلمه حرف نمیزنه باهام تو روز و داداشم ک همیشه دعوامون میشه

خسته شدم چ کنم از هیچی لذت نمیبرم 😢

الهی 

نمیتونی کلاسی چیزی ثبت نام کنی ؟

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️

چند سالته ؟؟؟ 

خودت ،خودتو سرگرم کن ..سعی کن کلاس بری 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ک هستیم شهر خودمون نیس غریبیم نمیتونم اعتماد کنم با کسی دوست بشم 

دوتا دوستم دارم ک اصلا هیجا نمیان 

رفتم دکتر کمبود وزن دارم و مشکل هورمون گفتش با دوستان وقت بگذرون ولی من کسیو ندارم😣

کلاس پول میخواد خب  اراده هم ندارم چند جلسه میرم ول میکنم

چند سالته؟

اهنگ شاد گوش بده 

فیلم ببین

سعی کن رابطه ات رو با داداشت خوب کنی تا باهاش بتونی صمیمی باشی اون مکقع کم حس تنهایی میکنی

چند سالته؟ اهنگ شاد گوش بده  فیلم ببین سعی کن رابطه ات رو با داداشت خوب کنی تا باهاش بتونی ص ...

20 سالمه 

خیلی سعی میکنم ولی نمیشه اونا کلا ی اخلاق خاصی دارن حرف محبت آمیزشونم با داد و فریاد میزنن

20 سالمه  خیلی سعی میکنم ولی نمیشه اونا کلا ی اخلاق خاصی دارن حرف محبت آمیزشونم با داد و فریاد ...

اینو یادت باشه گسی که زیاد داد و فریاد داره بیشتر از همه به محبت احتیاج داره

دست خودشون نیست 

اینو یادت باشه گسی که زیاد داد و فریاد داره بیشتر از همه به محبت احتیاج داره دست خودشون نیست 

ارتباط گرفتن باهاشونو بلد نیستم 

و تنها آدمایین ک فعلا دارمشون کاش حداقل میتونستم باهاشون خوش باشم