2777
2789
عنوان

گپای صیغه یابی😒

405 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

واقعا خسته شدم انقدر تو گپای صیغه یابی عضوم میکنن، چون با دوستام گروه و گپ میزنیم نمیتونم تو تنظیمات کاری کنم که کسی نتونه اَدَم کنه

چند روز پیش دوستم پیام داد گفت که فکر کنم هک شدی چند وقته از طرف تو تو گپ و چنلای صیغه یابی عضو میشم🗿🤨در حالی که من اینکارو نکردم

آخرشم عصبی شدم به یکیشون اینو نوشتم👇🏻👇🏻👇🏻

لطفا انقدر مردم رو تو اینجور چنل ها و گپ ها اد نکنید بی اجازه

هر کی دلش بخواد صیغه بشه یا صیغه کنه خودش میاد 

ما خانواده داریم پدر داریم مادر داریم برادر داریم یه وقت گوشیمونو میگیرن دستشون سوتفاهم میشه 

خیلی از زن و شوهر ها افتادن تو مشکلات و دعوا و بحث بخاطر این اد کردنای شماها 

کارتون جدا از اشتباه بودن گناهم هست چون تو دعوا راه انداختن تو خونه اینو اون دست دارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یه بار معلم داداشم بش گفت چرا منو عضو این کانال کردی داداشم هنگ بود گفت من اصلا تلگرام نمیرم زیاد

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

وای تلگرام شوهر منم همینطور شده بود منم خبر نداشتم فکر کردم خودش رفته کلی بحث و جنگ و دعوا تا فهمیدم خود برنامه اش اینجوریه

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊