2777
2789
عنوان

همسایه بد

221 بازدید | 9 پست

دوستان ما طبقه بالاییم برادرشوهرم پایین، از وقتی ساختیم یه حیاط مشترک داریم که تو این هشت سال ما هشت بار ازش استفاده نکردیم در صورتی که اونا حیاطو کردن انباری بچه هاش ظهر و شب رو حیاط در حال جیغ زدنن اقوامشون بدون حجاب با تاپ و شلوارک میان روحیاط کلا ما از حیاط هیچ سهمی نداریم اینا بماند که چقدر اذیتیم، حالا یه چاهه مشترک داریم که پر شده برادرشوهر احمق من میگه شما آب نریزین اگه دستشویی دارین برین جای دیگه بعد آقام میگه خوب یه چاه جدید باید بکنیم میگه من پول ندارم حالا امشب باعث شد منو همسرم بحثمون بشه لعنت به همسایه بد آخه مگه من میتونم بچه یکساله رو ببرم خونه مردم دستشویی آقام میگه یه چاه جدا برا خونه خودمون می کنیم اما بسکه داداشش بهش پیام داده بود پشت تلفن با من بد حرف زد منم دلم از دست داداشش گرفت شما باشین چکار می کنین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مظلوم بازیا چیه در میارین؟؟؟

اینکه از حیاط استفاده نمیکنید که مقصر برادر شوهرت نیس خودتون وسیله ببرین استفاده کنین 

چاه هم اشتراکیه با هم پول بزارین تعمیر کنین 

چه حرف بی ربطی زده بردارشوهرت

مظلوم بازیا چیه در میارین؟؟؟ اینکه از حیاط استفاده نمیکنید که مقصر برادر شوهرت نیس خودتون وسیله ببر ...

اصلا منطق ندارن از سادگی شوهرم استفاده کردن من چند بار رفتم حیاط همسرش طوری باهام رفتار کرد گفتم بیخیال ولی امشب شوهرم اومده خونه میگه چرا رفتی دستشویی گفت داداشم میگه خانما آب ریخته چاه زده بالا نمی‌دونم چکار کنم اره سادگی باعث شد استفاده کنن و من‌ شوهرم رو‌مقصر می‌دونم همش بخاطر برادرش کوتاه اومد

ینی دستشوییم نرید    

والا برادر شوهرم میگه دستشویی دارین برین جای دیگه خدا لعنت کنه آدم بی منطقو کاش خدا امشب صدامو می شنید حقمو جدا می کرد من نمی‌خوام اتفاقی براشون بیفته فقط حقم جدا شه