2777
2789
اعتقادی ندارم همه چی در این دنیا حتی یه دانه میوه در حال رشد و شکوفایی و بالارفتنه حالا چ طور ممکن ...

شاید قبل انسان حیوان بودیم و تکامل پیدا کردیم و شدیم انسان و حالا باید به حد نهایت انسان بودن برسیم

یا شاید اینقدر روح شرور و بدی باشیم که تا نهایت حیوانیت باید افول کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید قبل انسان حیوان بودیم و تکامل پیدا کردیم و شدیم انسان و حالا باید به حد نهایت انسان بودن برسیم ...

نهایت انسان بودنه 

روحه

فکر کردی جهنم چیه؟؟

برای پاک شدن روح

به نظر تو کسی مثل هیتلر و صدام که اینهمه ظلم کردن حیوان شدن برای تاوان دادنشون کافیه!!!

اگه اینجوره همه گناه و خطا میکنن تهش هم همشون یه تاوان مساوی دارن....

ما همینکه تو این دنیا تلاش میکنیم گناه نکنیم باعث پاک شدنمون میشه،در دنیای آخرت هم با مجازات و حسرت روحمون کامل پاک میشه و در نهایت همه به بهشت میرن و با خدا یکی میشن

باشه عزیزم  من نظرم رو گفتم ناراحت نکن خودت رو

چ ربطی داره به ناراحتی؟

شما با لحن تند میخونی مقصر من نیستم....

ما داریم با هم تعامل میکنیم و هر کی یه نظری داره،که برای خودش بسیار محترم.

شما هم اگه جوابی داری، بده من خوشحال میشم بشنوم.😊

چ ربطی داره به ناراحتی؟ شما با لحن تند میخونی مقصر من نیستم.... ما داریم با هم تعامل میکنیم و هر ک ...

اره عزیزم .شما درست میگی

ولی من فقط با این طرز فکر میتونم خودم رو سرپا نگه دارم و به خدا امیدوار بمونم

در غیر این صورت فکر میکنم عدالتی وجود نداره و نمیتونم سرپا بمونم .یجور انگیزه و دلیل شخصیه برای خودم

اره عزیزم .شما درست میگی ولی من فقط با این طرز فکر میتونم خودم رو سرپا نگه دارم و به خدا امیدوار بم ...

شاید تعریفت از عدالت اشتباهه

همون خدایی که عادله خودش گفته خُلِق انسان فی الکبد:انسان در سختی آفریده شده.

مثل ذغال سنگی که برای الماس شدن کلی سختی رو تحمل میکنه....

دقیقا قسمتی از جلا داده شدن روح با همین سختی هاست

اعتقادی ندارم همه چی در این دنیا حتی یه دانه میوه در حال رشد و شکوفایی و بالارفتنه حالا چ طور ممکن ...

روح بارهارها به جهان میاد تا کامل بشه و درنهایت به ملکوت برسه

وسختی هایی که انتخاب میکنه با گذروندن انها راه رو به مراتب در درجات بالاتر راحت تر میکنه

فرضیه میگه درخت میتونه حیوان شه ولی حیوان نمیتونه 

پس روح هم بهتر میشه 

در موارد استثنایی گفتن سیر نزولی زمانیه که روح خودشو به نابودی میکشونه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
نهایت انسان بودنه  روحه فکر کردی جهنم چیه؟؟ برای پاک شدن روح به نظر تو کسی مثل هیتلر و صدام ...

ببین هر روحی به مراتب کار درست و غلط انجام میده از کجا معلوم افرادی که کسته شدن در جهت تاوان روحاشون نبودن

جهان بسیار حساب کتاب داره همونجور که گفتن بدون اذن خدا که سازنده لست برگی از درخت نمیوفته پس کشته شدن اون افراد به دست افرادی که مثال زدی جبرات مافات بوده

و از طرفی انسان ناظر از دور فقط شرارت اینها رو دیده ونمیدثونید که ممکنه اونها هم با کشتن تاوان دادن یا به شکل های مختلفی کهبه گوش ما نرسیده

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
ببین هر روحی به مراتب کار درست و غلط انجام میده از کجا معلوم افرادی که کسته شدن در جهت تاوان روحاشون ...

بچه هایی که هیچ گناهی انجام دادن امروزه توی فلسطین و سوریه و آفریقا دارن کشته میشن اونا که گناهی انجام ندادن...

بعدم اگه بخواییم اینطوری فکر کنیم قدرت اراده انسان رو داریم انکار میکنیم!

جوری میگیم که انگار هیچ اراده و خواستی از خودش نداره و غریزی مثل حیوان رفتار میکنه...

منظورت حلقه است؟ چون تناسخ یعنی زندگی دوباره در کالبد جدید بعداز مرگ

فک کنم آره 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7