2777
2789
عنوان

خاله حسود بدجنسی

1073 بازدید | 17 پست

دارم ازش خیلی بدم میاد هربار تیکه مینداختن به من راجع به ازدواج کردن که سر از زندگیم در بیاره می‌گفت ایشالا اون که گوشه دلته قسمتت شه انقد بدم اومد مامانم بهش گفت بدش میاد باز یواشکی به خودم گفت باهاش ارتباطمو خیلی کم کردم خیلی کارای دیگه ام کرد ازچشمم افتاده اصلا دلم نمیخاد بیاد تو زندگیم موندم عید چیکار کنم چه بهونه ای بیارم نرم خونش کلا فامیل فضول و حسودین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه خاله دارم عوصی یه عالم دروغگو نقشه کش و فضول و گدا و از مامان من وسیله میکنه از اون عوضیاس همش دخالت فضولی همه باهاش یه دور قههههر کردن 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسم عمه ها بد در رفته ، منم با خاله هام قطع رابطه ام

ببین منم قطع رابطه کردم اما انقد پرو یکیشون زنگ میزنه هی میخاد حرف بزنه با من یه بار قبلا پارسال قهوه ایش کردم پشت تلفن که نمیخام باهات حرف بزنم از رو نمیره

من عمه کوچیکم خیلی مارموزه خودش و دخترش

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍