طلاق خانم ۴۶ ساله تحصیل کرده و مستقل از همسری که درک و حمایتش نمیکنه بعد ۲۶سال زندگی با وجود پسر ۲۰ ساله دانشجو غلطه؟باید صبر کنه پسرش ازدواج کنه؟همه بهش میگن به خاطر پسرت چند سال دیگه هم بمون ولی خودش دوس داره جدا شه چون احساسیه دیگران بهش حس عذاب وجدان میدن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگر مشکل فقط حمایت نشدنه خب اشتباهه جداشدن چون خودش میگه مستقله، بعد ازدواج پسرشم میگن عروس داری خوبیت نداره اگرم قصدش طلاقه واقعا همین الان جداشده بهتره چون کسی که بخواد بشه زن پسرش از اول دیده بچه طلاقه اما بعدش باشه واسه پسرش طعنه درست میکنه و شاید زندگی پسرش هم ب مشکل بخوره
22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜