2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما  ۵ماه  پیش‌ از‌ یه  بنگاه‌ ماشین  خریدیم‌ به  صورت  قولنامه  ای  بنگاه  کل  مبلغمون  هم  تو  بانک  دادیم  به  یارو  از  بس  آدم  خوب  مظلوم بود  گفت  فردا  قرار  محضر  میزنم  برای  تعویض  پلاک

هی  مارو  سرمیگردون  مبگفت شنبه  آخر  هفته  آخر  ماه  تا  اینکه  بعد  از  ۴ماه  میرفتیم  پلیس+۱۰دیدیم  بعد  از  ۱ماه  که  ماشین  دستمون  بوده  صاحب  سند  توقیف  گذاشته

صاحب  سند  ۲/۲۱ماشین  به  این  بنگاه  دار  میفروشه  وقلنامه  مینویسه  وطبق  توافق  طرفین  صاحب سند  چک  میگیره  برای  ۱ماه  دیگه  وشرط  میکنن  اگر  چک  پاس  نشه  نمایشگاه  دلر۲۰  ملیون  خسارت  باید  بده  حرفی  از  فساد  قرارداد  نزدن

مالاریا  ۳/۱۳ماشین  میخریم‌ وکل  پول  میدیم  چک  این  آقا  پاس  نمیشه  میره  ماشین  میزنه  توقیف  وما  ازهمه  جا  بی‌خبر  مجدد  میرن  قولنامه  می‌نويسن  ومجددد  این  آقا  چک  میگیره  

چک  هاش  برای  برج  ۸  ولی  توقیف  برنمیداره  از  ماشین‌ هفته  ی‌ پیش  بنگاه  دار  به  ماگفت  بیایید  خشکه  سند  بهتون  بدم  که  دروغ  گفت  وما‌ همون  شب  متوجه  شدیم  این  آقا  کلاهبرداری وفراری‌‌ وهمون  شب  ماشین  مارو  توقیف  کردن  بردن  پارکینگ  

سوال  من  اینه  این  آقای  صاحب  سند  ماشینشون  به  صورت  قولنامه  ای  فروخته  وطبق  گفته  خودش  مبلغ ۴۰ملیون‌ از  چک  داده  پاس  کرده  الان  ادعای  توقیف  ماشینش  درسته

2790
2778
2791
2779
2792