2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خیلی زود سکسکه دخترمو حس کردم هرروز سکسکه های طولانی داشت و به دنیا اومد رفلاکس و آلرژی داشت همون ...

ازچند ماهگی؟

من بچه اولمه نمیدونم چحوری میشه

حرکتاشو حس میکنم ولی سکسکه نه 

۳۰هفته ام

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

ازچند ماهگی؟ من بچه اولمه نمیدونم چحوری میشه حرکتاشو حس میکنم ولی سکسکه نه  ۳۰هفته ام

دیگه تا الان باید حس میکردی من حدود ۲۰ هفته دیگه حس میکردم

به دنیا هم اومد تا الان که دوسالشه رفلاکس که نیشه سکسکه میکنه اینکه حس نمیکنی نشونه خوبیه به نظرم

اره ببین دیشب تا صبح نخوابید با اینکه الان 11 ماهشه

آخی عزیزم 

داروی رفلاکس بهش میدی

و اینکه اگه شیر خودتو میدی باید رژیم بگیری 

دختر من دوسالشه تازه الان کم کم داره شکرخدا بهتر میشه

نه دیروز فقط اذیت شد بخاطر قورمه سبزی بود فکر کنم بهش داده بودم.شما رژیم چی میگرفتی؟

اره قرمه سبزی دختر منم خیلی اذیت میکرد 

والا رژیمم خیلی سخت بود بهتره بگم چیا میخوردم

من فقط مرغ و برنج و گوشت گوسفندی

میوه هم فقط موز و سیب

صبحانه هم فقط مربای سیب و به که خودم درست میکردم میخوردم چون دخترم علاوه بر رفلاکس آلرژی هم داشت