2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@990shaparak     کی جدا میشم  کی حالم خوب میشه  ازدواج مجدد دارم و چه زمانی

عزیز دلم تو عشق رو تجربه نکردی و هیشکی هم درکت نمیکنه و پشتت نیستن که جداشی و البته چون نامزدت باب میلت نیست خوبی هم میکنه انگار برات فوشه تا آخرشم همینه بخاطر همین قبل اینکه بری سر خونه زندگیت جدا میشی تو این تایم جداییت خیلی فشار میاد روت حرفای اطرافیان و نیش خانواده و همه چی متفاوت میشه با قبل ازدواجت ینی نازتو نمیکشن اما میری سرکار و با یکی آشنا میشی و مهرش ب دلت میشینه و ازدواج میکنی خوشبخت هم میشی ، اینم بگم اگه همسر الانت مالی خوبه بهت محبت میکنه خونه و ماشین داره یه شخص مستقلی هس و دهن بین نیست و دست بزن نداره و تو صرفا بخاطر نبود علاقه میخای جداشی نشوووو چون بعدا علاقمند ب این شخص خواهی شد اخه هرکی یه ایرادی داره همه بدون عیب نیست طلاق سختیای زیادی داره بشین بنویس اخلاقای خوب و بد نامزدت رو ببین اخلاق بد زیاد داره یا خوب؟ حس میکنم بور هس نامزدت و مامانی ینی اولویتش خانوادشه یا درجا عصبی میشه و هرچی دهنش میاد میگه ارزش زن رو نمیدونه کاراش بدون مشورت تو هس و طرز پوشش باب میلت نیس توی همه چیت دخالت میکنه در حالیکه ا هیچی سر درنمیاره . چون هیشکی از خوشی فرار نمیکنه اگه با تو خوب بود توبه جدایی فکر نمیکردی پس عزیزدلم با عقل برو جلو احساس رو بزار کنار

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عزیز دلم تو عشق رو تجربه نکردی و هیشکی هم درکت نمیکنه و پشتت نیستن که جداشی و البته چون نامزدت باب م ...

مرسی عزیزم . نه همه چیش اوکی نیست .اخلاق های هم داره که باب میلم نیست و من دوسش ندارم درباره نامزدم نه چیزهایی که گفتین درست نیس که بور و ... ممنون گلم ولی بقیه چیزها تقریبا درست هست

عزیز دلم تو عشق رو تجربه نکردی و هیشکی هم درکت نمیکنه و پشتت نیستن که جداشی و البته چون نامزدت باب م ...

@990shaparak  

تورخدا بهم بگو حس بهم چیه؟؟؟؟.

کی میبینمش؟؟؟.وقتی حسمو بهش بگم واکنش و حسش چبه؟؟؟

😭😭😭💔💔😭😭😭💔😭💔😭😭💔💔💔

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙