2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم

124 بازدید | 6 پست

یه دوستی دارم که میگه کارهایی که میخواین انجام بدین رو به هیچکس نگین و تو سکوت پیش برین وگرنه با یه احتمال خیلی قوی، کلا به هدفتون نمیرسین...

توجیهش هم اینه که وقتی برنامه ها و اهدافمون رو به دیگران میگیم، جدا از تحریک حسادت یه عده، مغزمون به خاطر تعریف یا حتی سرزنش اطرافیان، ممکنه یا اون کار رو انجام شده بدونه و براش تلاش نکنه یا اینکه مایوس بشه و کلا توجیهی برای تلاش نداشته باشه...

من خب، این حرفشو زیاد قبول نمیکردم تا اینکه با گوشت و پوستم بهش رسیدم و به دفعات برنامه های زندگیم که دیگران (حتی خانواده) ازش خبردار میشدن خراب میشد... و همین موضوع هم انگیزه قوی برای من شد که کلا در مورد برنامه هام با احدی صحبت نکنم و یه سری ارتباطات رو هم تا مدت نامعلومی قطع کنم...

عمر آدم محدوده و فرصت برای رسیدن به چیزایی که دوست دارین، محدودتر... تو سکوت و بدون هیاهو پیش برین، مطمئن باشین از نتیجه نهایی شگفت زده میشین..

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره