2777
2789
عنوان

من ۲۶ ام اون ۴۴

698 بازدید | 54 پست

با هم خیلی خوبیم .در حال آشنایی هستیم و خانواده ها در جریانن .۱۸ سال و نیم ازم بزرگتره . الان یکساله با هم هستیم . آیا این اختلاف سنی احتمال داره باعث مشکلات در آینده بشه؟؟

ن اصلان 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا چه نکات مثبتی داره که باهاش ارتباط داری ؟ شما تازه بشی ۳۰ اون حدود ۵۰ میشه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

چطورمیتونید به کسی که انقدر ازتون بزرگتره حسی پیداکنید !!

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

منم ۲۶ام اونوقت عشقمم ۲۴ سالشه😍😍😍😍

من نمیتونم شخصا با او رده سنی کنار بیام

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍