2777
2789
عنوان

کسایی ک عروس هلندی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرت از شما خجالت میکشه وگرنه بدش نمیاد 😅 روی قفسشون یه پارچه بندازین که خلوت کنن یا بزار شون تو ...

جدییی🤣🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

😂😂😂بیا ماده هامون عوض کنیم اون دوتا جیغ جیغو مال تو 😝اون دوتا هم برن پی عشق و حال

راضیم بیا ببر🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اوخی گوگولی ها 😍😍😍❤❤🤗🤗🤗 میگی چاقه شاید مریضه شاید پف کرده اخه پرنده ها مریض میشن پف میکنن

اخه حالتش شبیه مریض ها نیس،کلا جثه اش درشته ،میگم نکنه شاید قبلا ازش کلی جوجه کشیدن الان دیگه توانایی و حوصله نداره کلی هم بداخلاقه

ی تازه مامان💗

اخه حالتش شبیه مریض ها نیس،کلا جثه اش درشته ،میگم نکنه شاید قبلا ازش کلی جوجه کشیدن الان دیگه توانای ...

عزیزم ببرش یه پرنده فروشی سنشو بهت بگه مشکلشم میگه

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

خدایا من همش دارم میخونم پسرم منظور پسر خودته چندبار خوندم تا فهمیدم چیمیگی خدایا منو طوطی کن

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
2790
2778
2791
2779
2792