2777
2789

نزدیک دوهفته هست که حرف می‌زنیم و ۳بار هم و دیدیم 

از اونجایی که ورزشکار هست و تو مسابقات جام جهانی شرکت می‌کنه گفت سنش هم دیگه نمی‌رسه به اینکه بیخودی با کسی باشه و خاست خونواده ها در جریان باشند که من گفتم اول. هم و بشناسیم بعد جدیش کنیم

خلاصه دیشب رفتیم بیرون و این میخاست منو ببوسه من تعجب کردم و گفتم نه من امادگیشو ندارم خیلی بهش برخورد خیلی تعجب کرد انگار من کار اشتباه کردم بعد تا آخرش می‌گفت و میخندیدیم اما سر و سنگین بود گاهی از دیشبم تاالان در حد ده جمله حرف زدیم و انگار مایل نیست 

اما تو ماشین داشتیم برمیگشتیم شیشه پایین بود اومدم آهنگ و عوض کنم دستشو گذاشت رو گوشیم گفت مراقب باش گوشیتو باز رفت تو جدی بودنش

یا گفت پنجشنبه بریم فلانجا ولی از دیشب انگار یجوریه بنظرتون چیکارکنم

شاید خیلی از کارش خجالت کشیده و الان یجوریه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این میلش خ بالاست تا میتونی اصلا ابدا پا نده و ببخشید خر نشو در هر دست گرفتن اشکال ندارد یا بوسیدن اونم نه حالا چند وقت دیگه این میلش بپره کلا رابطه قطع می‌کنه 

همه چی خوب میشه تلاش کن 

تو تاپیک قبلی گفتی شش ماه الان مبگب دوهفتس حرف میزنیم؟ 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍