2777
2789
عنوان

دخترم حین شیرخوردن گریه میکنه

239 بازدید | 30 پست

ی میک میزنه گریه وخودشو عقب میکشه کجاش درد میکنه دیگه خسته شدم همش باید دنبال این باشم درد بعدی دخترم چیه ودلیلش چیه،اگه تجربه دارید کمکم کنید لطفاده روز دیگه۴ماهش میشه سینمو بالثه ش میکشه انقد درد میکنه انگار دندون داره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه از سه ماهگیش تا الان که هفت ماهشه با بدبختی بهش ‌شیر میدم هزار تا شعر میخونم دلقک بازی درمیارم. موهام سفید شد 😑

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم به احتمال زیاد رفلاکس داره یه دکتر ببرش خودش متوجه میشه

☹️ممنون گلم انگار رفلاکس پنهان داره چون بالا نمیاره دوماهگیش دکترش شربت داد گفت اگه دیدی استفراغ میکنه سونو بده که بهتریود،ازهمون شربت بگیرم بدم یاببرم دکترباز

من بچم عفونت گوش داشت تو سن بچه شما اینطوری میکرد اخد دکتر تشخیص داد گوششون چک کردین

نه ولی به گوششم دست میزنه،پس ببرمش دکتر

با شیشه هم میخوره همینطوره؟؟

چون یبار کمکی میدم زیاد متوجه نمیشم اما اره سرشیشه رو میجوه بعد باادا میخوره

2790
2778
2791
2779
2792