2777
2789
عنوان

تماس شوهرم باهمکارش

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 53 پست

بی تعارف بخوام بگم مردی که بارها خیانت کرده و به روش اوردی و بزرگترش فهمیده دیگه قبح قضیه براش ریخته.

اصلا گیرم میخواد جنسش فروش بره،قربون لب و لوچه ی زن مردم رفتن توجیهی نداره.شاید یه زن گفت بیا بخوابیم با هم تا خرید کنم ازت.

اگر میتونی تحمل کن تحمل کن ولی اگر به امید درست شدنشی میگم نباش چون درست نمیشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مطمئن باش خیانت حتی واسه یبار عم ک شده همه دیدن...

این حسی ک تو داری همه تجربش کردن...

سنت سن خوبیه ...شروع کن ی هنر یاد بگیر خیاطی آرایشگری کیک پزی ی چیزی ک هر چند کم ی درآمد داشته باشی....

بعدا ک کارتو راه انداختی و درآمدت زیاد شد شاید تازه ۳۰ سالت شده باشه اون موقع اگه چیزی ازش دیدی راحت میتونی ازش جدا بشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

البته مشکل اخلاقی داره شاید حصانت به اون ندن و خود بچه را جذب کنید نطر بچه حسابه بعد نه سال و قوانین ...

من ازخیانتاش مدارک زیادی دارم

حتی موقع دعوا ک عصبی شده موقع شکستن وسایل و داد وبیداداش ازش یواشکی فیلم گرفتم

یبارم منو زد بدنم کبود شدم یواشکی رفتم پزشک قانونی نامه گرفتم قایم کردم برا روز مبادا

اینا کمک میکنن که شاید بتونم هم راحتر طلاق بگیرم هم حضانت بچم بامن باشه

از طرفی بچم پدرشو هم میخواد چون قبلا بابچه قهر رفتم مدام سراغ پدرشو میگرفت وپدرشو میخواست واسه همین گفتم حتی اگه نتونم بیارمش پیشم شاید بچم اونجا راحت باشه

یه حسم میگه شاید حرف شوهرم درسته یه حسم میگه نه شوهرم منظور داشته و سر ۲ راهی موندم صبحی میخواستم وا ...

حرف شوهرت قطعا اشتباس 

ینی چی ک لباتو فلان و.... میخام صد سال سیاه محصولاتت فروش نرهههه...

اسی بترسونش جای پاتو محکم کن ازین مرد ممکنه بازم شیطنت ببینی

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
من ازخیانتاش مدارک زیادی دارم حتی موقع دعوا ک عصبی شده موقع شکستن وسایل و داد وبیداداش ازش یواشکی ف ...

اصلا این فکرو نکن.. بچه پدرشو هم می خوادولی بیشتر به مادر احتیاج داره. اگر فکر جدایی داشتی بچه رو بیار پیش خودت وگرنه جدا نشو. بچه گناه داره. 

من ازخیانتاش مدارک زیادی دارم حتی موقع دعوا ک عصبی شده موقع شکستن وسایل و داد وبیداداش ازش یواشکی ف ...

دلتو به هییییییچ مدرکی خوش نکن حتی به قتلم رسوندت دلتو به مدرکش خوش نکن . تجربم اینو ثابت کرده

وکیل باسواد می خواد البته مواظب باشید ازتون انتقام نگیره کتک نزنه نفهمه  .. بچه را باید یاد بدید