2777
2789
عنوان

امر به منکر؟

410 بازدید | 49 پست

خیلی دوره زمونه جالبی شده. به ازدواج دختر ۱۷، ۱۸ ساله میگن کودک همسری و دوست پسر داشتن دختر ۱۵، ۱۶، ۱۷ ساله براشون موردی نداره. یه دختر خانوم نوجوونی تاپیک زده بود درباره دوست پسرش و همه داشتن علاوه بر تشویق، راهنمایی هم میدادن! اینقدر دخترا این حس تأیید رو گرفتن که الان افتخار میکنن که با جنس مخالفشون دوستن. یه رفیق‌ داشتم میگفت تو مدرسه ما اگه یکی دوست جنس مخالف نداشته باشه همه مسخره اش میکنن و انگار یه چیزی کم داره. (توی مناطق متوسط تهران) واقعا زشت نیست از یه حرام دفاع کنیم؟ امر به منکر؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جفتش غلطه 

مخصوصا اگه رابطه ای برقرار بشه و قرص ضد بارداری بخوره خانم زیر ۲۰ سال 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

کاملا درسته حرفتون

ممنون از درکتون، واقعا دلم پره

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

اینا چیه 

من یه چیزایی دیدم اینجا 

که دیگه باورم میشه بیان بگن دختر فلانی قبلا چادری بود و ال و بل الان چیشده

خیلی باید قوی باشی ک اسیر آدمای این زمونه و افکارشون نشی

چ بسا خیلی قبل تر هم این رفتار ها توسط ائمه گوش زد شده بود و حتی خود خدا بهش اشاره کرده

پس بهتره ماها قوی بمونیم...

من نمیگم دوست پسر داشتن قطعا درسته 

ولی ازدواج فراتر از دوست پسر داشتنه و قابل مقایسه نیست 

بعدشم شما دقت کردی که خیلی ها نمیتونن به دلایل مالی ازدواج کنن و رو میارن به این چیزا 

توی تاکسی نشسته ام راننده از دزدی ها میگوید و رانت خواری ها و امثالهم پیاده که میشوم سعی میکند ده هزار تومان بیشتر کرایه بردارد قصاب محل از مافیای گوشت میگوید و اوضاع خراب کشور و اینکه معلوم نیست عاقبتمان چه میشود حواسم که لحظه ای پرت میشود دویست سیصد گرم چربی قاطی گوشت در چرخ گوشت میریزد بقال محل اجناس تاریخ مصرف گذشته را جلوی دست میچیند به هوای اینکه نبینی و بخری میوه های خوب میوه فروش سوا شده و دو برابر قیمت فروخته می شود پزشک از خانواده بیمار تصادفی در حال مرگ ده میلیون پول نقد میخواهد تا برود داخل اتاق عمل در بانک شش باجه وجود دارد اما کلا یک نفر کار مردم را راه می اندازد استاد دانشگاه کتاب انگلیسی را ده صفحه ده صفحه به عنوان پروژه می دهد به دانشجویانش که ترجمه کنند و آخرش به نام خودش چاپش میکند به قول جناب امیرکبیر ابتدا فکر کردم مملکت وزیر دانا میخواهد بعد فکر کردم رهبر دانا میخواهد در آخر اما فهمیدم مملکت مردم دانا میخواهد