سلام دوستان
من چند روزی هست که وافعا خیلی عصبی هستم اونم فقط بخاطری که رفتار مادرم تغییر کرده چپ میاد راست میاد فحش میده و من ادمی هستم که از فحش به شدت متنفرم هر چقدر هم دارم بهش گوشزد میکنم که من بدم میاد و تکرار نکن اما تکرار میکنه حتی خواهر بزرگترم هم که 25 سالشه داره فحش میده و این منو به شدت آزار میده
از طرفی مادرم از وقتی از سفری که برای دیدن مادرش و خواهراش رفته بود برگشته شروع کرده به فحش دادن به من و بقیه خواهر برادرام اصلا نمیشناسمش چون قبلا خودش هم مخالف فحش بود اما الان همش میگه من مادر شما هستم و حق دارم فحش بدم از طرفی هی میگه کاش پدرتون زودتر گور شما (من و خواهرام) رو از خونه گم میکرد کاش زودتر عروستون میکرد تا از دستتون خلاص میشدم یا همش میگه کاش به جای شما پسر داشتم در حالی که من داداش هم دارم و اون اخلاقش خیلی بده
تو لباس پوشیدنم خیلی گیر میده من حتی راحت نیستم تو خونه لباسی رو بپوشم که خودم دوست دارم حالا اون لباسایی که من دوست دارم مناسبن به خدا
بعد سه روز رفتم جلوش و بهش گفتم که از این اخلاقش که روز به روز داره بدتر میشه متنفرم و بابت اینکه مارو اشغال میدونه هیچ وقت نمیبخشمش
حالا برگشت بهم گفت بدرک نبخش
به من میگه من مادرتم حق دارم بهت بگم که بهت بگم کاش زودتر شما رو از خونه گم میکردن
بخدا دیگه خسته شدم منم ادمم بخدا به اندازه ی کافی افسرده هستم به اندازه ی کافی خودم سختی دارم اما مادرم مثل نمک روی زخم میمونه هی هر روزم داره سخت تر باهاش میگذره شما بهم بگین من چیکار کنم؟؟ بخدا خیلی کلافه ام مرسی