2777
2789

تو دانشگاه دونفر باهم مناظره میکردن ، من اونارو نمیشناختم اما طرفداراشون تو سالن زیاد بودن  

شنونده ها اصلا به این توجه نمیکردن که داره طرف درست میگه یا غلط فقط دنبال تشویق بیشتر طرفشون بودن و‌من چون نمیشناختم و بی طرف بودم برام عجیب بود میگفتم داره واضحا اشتباه میگه ، چطور ازش حمایت میکنید ! 

چقدر تو زندگی و یا تو همین سایت اسیر احساسات هستین و نظرتون متاثر از احساسات و تعصبات یا مصلحته شخصیه؟ 

به نظرم  اکثریت مردم 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثرا ببینین پای احساسات در میونه جای دور نمیرم مثالشو از همین سایت میزنم چجوری یه کامنت تحت تاثیر قرار میده و چشم بسته بقیه حرفارو هم قبول میکنن

امااا یه گزینه هم هست بهتره بگین منفعت طلبی 

گاهی پیش اومده احساسات ولی بعدش کنترل کردم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خیلی کم 

توی موارد دیگهٔ زندگیم خیلی احساسیم و زود گریم میگیره

ولی وقتی پای تصمیم‌گیری و قضاوت کردن میاد وسط خیلی منطقی میشم و همه‌ام اینو میدونن

فکر میکنم از کمال‌گراییم سرچشمه میگیره چون میخوام بهترین تصمیمو بگیرم و همه جوانبو میسنجم جوری که فقط یکبار فرصت تصمیم گیری دارم

خیلی کم  توی موارد دیگهٔ زندگیم خیلی احساسیم و زود گریم میگیره ولی وقتی پای تصمیم‌گیری و قضاو ...

این خیلی خوبه 

چون تو موقعیتش باشی واقعا سخته 

مثلا فکر کن دوست صمیمیت داره با یه غریبه دعوا میکنه و از شما این وسط نظر میخواد شما رو حس علاقه که بهش داری 

از دوستت حمایت میکنی ولی حق با دوستت نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اکثرا ببینین پای احساسات در میونه جای دور نمیرم مثالشو از همین سایت میزنم چجوری یه کامنت تحت تاثیر ق ...

اره منفعت طلبی خیلی تعیین کننده هست 

ولی من خیلی هارو دیدم تو جامعه ، پشت کسی دراومدن که  فقط چون دوستش داشتن ، در حالی که کار طرفشون اشتباه بود

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اره منفعت طلبی خیلی تعیین کننده هست  ولی من خیلی هارو دیدم تو جامعه ، پشت کسی دراومدن که ...

منم دیدم مخصوصا که هم عقیده نبودن از این افراد تنفر خاصی داشتن ولی من که میگم این وسط چیزی هست که مجبورن کوتاه بیان

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

این خیلی خوبه  چون تو موقعیتش باشی واقعا سخته  مثلا فکر کن دوست صمیمیت داره با یه غریبه ...

کلا تعلق به دوست ندارم 

ولی اگه بخوایم بگیم یه طرف عضوی از خونوادمه اون لحظه میدونم حق با کیه ولی توی اون موقعیت نمیتونم بگم حق با دوستم نیست طبیعیه که ارتباط عاطفی مانع میشه از بیان نظرم ولی مانع قضاوتم نمیشه