2777
2789
عنوان

دوست عجیب غریبم😭🤦🏻‍♀️

263 بازدید | 13 پست

گفت کجایی تو اصلا حال منو نمیپرسی درحالی ک من بهش گفتم چطوری چیزی نیاز نداری 

یادم رفت بهش بگم نیستم کار دارم

برگشت گفت تو فقط برای مارال وقت میزاری

(مارال یکی از دوستامه ک ایران نیس)

مثلا خودش یهو میگ بیرون میرم میگم با کی میگ با دوستم منم به شوخی میگم منم ببر اصلا به روی خودش نمیاره بحث عوض میکنه

چند وقت پیشم به شوخی تو سی سالگی یه ادم بیکاری که مامانت زمین گیر شده باباتم فوت کرده منم گفتم ایشالا بدترش سر خودت بیاد گفت وا شوخی کردم :////

متاسفانه کل زندگیمو میدونه میترسم باهاش تموم کنم ابروم ببره

نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭🤦🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کج دار و مریز باهاش تا کن، ازش نرم نرم بدون دعوا فاصله بگیر. گفتی احولی نمیپرسی با چرب زبونی جوابشو بده که به یادتم ببخشید سرم شلوغ بود و بعدم به روالت ادامه بده. گهگداری یه دیداری داشته باش و زیادم صمیمی نشو و باز برو تا چند وقت بعد تا به مرور قطع بشه رابطه

نیاز نیست بگی میخوام باهات تموم کنم ، کم کم ارتباطتو کم کن

دیر به دیر و کوتاه جواب بده سرد باش باهاش بیرون نرو تموم میشه رابطه

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋

دو تا تاپیک  پایینتر نوشتی ۱۹ سالمه اینجا نوشتی ۳۰ سالمه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

ننوشتم سی سالم گفتم دوستم گفته تو سی سالگی یعنی وقتی به سن سی سالگی برسی

خب ببخشید زود قضاوت کردم معذرت

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد