2777
2789
عنوان

شیاف گلیسرین برای نوزاد ۴۵روزه

17549 بازدید | 14 پست

سلام.خانما دخترم ۴۵ روزشه.۶ روزه مدفوع نداشته.روز سوم بردمش پیش متخصص بهم خندید گفت تا یک هفته طبیعیه.ولی بهم شیاف گلیسرین داد.نمیدونم الان ازش استفاده کنم یا نه.شکم دخترم رو با روغن زیتون ماساژ دادم. مقعدش رو چرب کردم.براش با پاهاش دوچرخه زدم.ولی اصلا تاثیر نداشت.بهش ترنجبین هم دادم.باز اثر نکرد.اگر کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه.میترسم شیاف بزارم چون میگم نکنه عادت کنه و روده هاش تنبل بشه

تحربه ام اینه یه دکتر خوب پیدا کن و بهش اعتماد کن همونجا براش تشکیل پرونده بده و به حرف دکترت اعتماد کن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

خب گاهی مجبوره ادم 

من نوزادی بچه م دو بار استفاده کردم با چند بار روده تنبل نمیشه که

نصف بذار و باریکشم کن

همین که شروع کنه به تحرک و چار دست و پا روده هاش فعال تر میشه و این مشکلات رفع میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا شیاف گلیسیرین رو نذار 

خیلی دیر آب میشه و مثل سنگ بچه رو اذیت می‌کنه 

پسر دو ساله من که خیلی اذیت شد و گریه کرد 

چه برسه به نوزاد ۴۵ روزه 

بله نوزاد تا هفت هشت روزم ممکنه پی پی نکنه . 

شیر خشکیه یا شیر مادر 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

من شنیدم خوب نیست . پسر منم شکمش خیلی سخت کار میکرد اذیت میشد . انجیر خشک بشور تو اب جوش خیس کن ابشو روزی یه قطره چکون بهش بده . نگران نباش هیچ اتفاقی نمیفته انجیر سبکه ، هم بچه طفلک راحت میشه ، همبرای استخوناش عالیه 

اره حتما بزار نزار طولانی باشه دکترت زیادی خونسرده

بچه اذیت میشه

ولی شاف رو نصف کن دستت رو بشور رو پهلو بخوابونش ازوم براش بفرست داخل انگشتت رونگه دا رنیاد بیرون

به فاصله حداکثر یکساعت مدفوع میکنه

خودتم چیزهایی که روده رو سفت میکنه   و باد دار نخور که میره تو شیرت

مثل سیب پسته و....

خب گاهی مجبوره ادم  من نوزادی بچه م دو بار استفاده کردم با چند بار روده تنبل نمیشه که نصف بذا ...

من براش استفاده کردم.مدفوع کرد.ولی الان باز دو روزه مدفوع نداشته.دارم دیونه میشم

عزیزم اصلا شیاف گلیسیرین رو نذار  خیلی دیر آب میشه و مثل سنگ بچه رو اذیت می‌کنه  پسر دو ...

شیر خودم رو میخوره.گذاشتم براش خیلی کم مدفوع کرد.اصلا سفت هم نبود مدفوعش.

امکان داره بخاطر کم بودن شیرم باشه؟

من شنیدم خوب نیست . پسر منم شکمش خیلی سخت کار میکرد اذیت میشد . انجیر خشک بشور تو اب جوش خیس کن ابشو ...

انجیر رو امتحان نکردم.ولی بهش ترنجبین دادم. روغن مالیدم شکمش ولی کار نکرد

اره حتما بزار نزار طولانی باشه دکترت زیادی خونسرده بچه اذیت میشه ولی شاف رو نصف کن دستت رو بشور رو ...

همین کار رو کردم. دفع داشت. ولی الان باز دو روزه که کار نمیکنه شکمش.خودم هم غذاها رو دارم رعایت میکنم

خودت عرق نعنا بخور،سبزی بخور،بچه رو مرتب چرب کن مخصوصا شبا موقع خواب،،

عرق نعنا میخورم.رفلاکس گرفته بود.دکتر گفت به خاطر عرق نعناست قطعش کن. سبزی رو هم میگن نفاخه بچه رو اذیت میکنه.سر همین نمیخورم. اصلا نمیدونم چی باید بخورم. خسته شدم دیگه😭😭😭😭

عرق نعنا میخورم.رفلاکس گرفته بود.دکتر گفت به خاطر عرق نعناست قطعش کن. سبزی رو هم میگن نفاخه بچه رو ا ...

نگران نباش عزیز،بزرگتر بشه بهتر میشه ،خودت هم تحقیق کن ببین چیکار کنی بهتره،ولی در کل سخت نگیر ،،بعضی مواقع بچه از پر خوری زیاد بالا میاره،،منم بچه اول م نوزاد بود بالا میاورد،،هر ماه به خاطر هر چیزی میبردمش دکتر،الان باور میکنی بچه سوم م یه سال ش شده،حتی یه بار نبردم ش دکتر...زندگی عادی ت رو داشته باش،بچه ت رو هم نگهداری کن