2777
2789
عنوان

خانمای وارد به بیبی چک میاین

124 بازدید | 25 پست

سلام.من دیروز موعدم بود.البته اینم بگم ماه پیش۶روز تاخیر داشتم و پریود شدم بیبی زدم ماه پیش خییییلی کم رنگ خط افتاد ینی به زور دیده می‌شد ولی بعد یکی دوروز پریود شدم.حالا این ماه دیروز بیبی زدم فک کنم بیبی خراب بود اولش انگار رنگ قرمز پخش بود منم انداختمش نیم ساعت بعد کنجکاو شدم رفتم دیدم هاله صورتی افتاده.امروز دوباره زدم تو ۲ دقه یه خط خیییییییلی کم رنگ افتاد ولی بود سفید نبود بیبی.منم انداختمش بعد یه ربع دیدم دوباره خطش پررنگ تر شده ولی صورتیه هالش.بتظرتون خط تبخیره یا نه ؟آخه ماه پیش هاله کم رنگ افتاد تو همون ۲دقه ولی خب پریود شدم.بیبی چکم مدیکوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ هاله به صورتی بزنه هرچقدمم کمرنگ باشه مثبته

ببین تو دودقه خییییلی کم رنگ انداخت هاله خیلی کم رنگ ولی بنظرم صورتی بود بعد یه ربع پررنگ تر شد و صورتی بودنش واضح دیده شد.خط تبخیر همیشه سفیده؟

علتت سقطت چی بود گلم

ایست قلبی و عدم رشد.😭کورتاژشدم.چون باقرص نیوفتاد.سر اون یکی خیلی علائم داشتم مخصوص سینه هام خیلی درد میکرد.ولی الان علائم ندارم آنچنان واسه همین امیدی ندارم.حتی سینه هام همیشه  نزدیک پریود درد می‌گرفت.الانم همون دردم نداره

اره خط خود بی بی چک سفیده  انشالله ک بارداری🌹🌺

مرسی عزیزم.میشه تو این شبا برام دعا کنی.ببین من نمیگم سخت حامله شدم یا بچه دارنمیشم.ولی همین که یه سقط داشتم منو ترسونده و شدیدا از نظر روحی دلم میخواد جاش پر شه.

ایست قلبی و عدم رشد.😭کورتاژشدم.چون باقرص نیوفتاد.سر اون یکی خیلی علائم داشتم مخصوص سینه هام خیلی در ...

وای درکت میکنم خیلی سخته خودمم تجربه داشتم 😔

به علاعم توجه نکن عزیزم منم بارداری قبلیم علاعم داشتم این بار هیچ علاعمی نداشتم اصن