2777
2789
عنوان

۱.۱.۲.۲.۸😉👑 میدونی؟

252 بازدید | 12 پست

بقول تتلو: 🎧

اونی ک مال توعه رو فحششم بدی بازم مال توعه..! 

ببین.... 

اونی ک مال تو نیستو سر تا پاشم طلا بگیری بازم مال تو نیس...!

«لازم نیس متنفر باشی! ترک کن قبل از اینکه متنفر بشی..!»

⛓️همون موقعی که یه سری رفتارایی رو میبینی و میدونی اون آدما رو دوست داری ولی اگه باشی برای همیشه ازشون متنفر میشی به همین جمله میرسی!

وَقتی موندَنی نیستی لَفظِشم نَیار ؛

🗿👑

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معنی این عددا چیه همیشه میگه

۷۸دو تا عدد  که کامل می‌کنن همو

تعادل پیروی می کند یعنی این که منفی و مثبت همیشه باید در کنار هم باشند

۷۸دو تا عدد  که کامل می‌کنن همو  تعادل پیروی می کند یعنی این که منفی و مثبت همیشه باید در ...

خب اینکه ۶ و ۸ عه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
خب اینکه ۶ و ۸ عه

ببین کلا هر عدد یا علامتی که با اون شهرت داره 

به منظور اینه   ادل پیروی می کنه یعنی این که منفی و مثبت همیشه باید در کنار هم باشند. این یعنی @ ین یانگ ! ین یانگ مفوهمی در نگرش چینی ها است که در آن ین ویانگ شکل ساده شده مفهوم یگانگی متضاد ها در جهانه

میشه بگی لطفا ؟ من یه مدته تو خونمون همش دعواست حال روحییمم خیلی خرابه کی اوضاع خوب میشه ؟ اصلا میشه ...

میشه لطفا بگی ؟ تایپیک یکی مونده به آخرم یه موضوعی گفتم . میشه بخونیش بگی اگه اون کار که مدنظر خودمو انجام بدم آیندم چطوره 

میشه بگی لطفا ؟ من یه مدته تو خونمون همش دعواست حال روحییمم خیلی خرابه کی اوضاع خوب میشه ؟ اصلا میشه ...

خوب میشه حداکثر تا یه ماه

امکانش هست سوال بعدی رو هم بگید 🙏💚

اونجات نفهمیدم من فقط حدس می‌زنم

بگو دوتا چیز من بینش حدسم میگم

اونجات نفهمیدم من فقط حدس می‌زنم بگو دوتا چیز من بینش حدسم میگم

ببخشید نمیخوام‌ اذیت بشی بخدا 

بنظرتون من روانشناسی بخونم آینده خوبی دارم ؟ یا پشیمونیه

و آیا بنظرتون نظر علیرضا در موردم چیه دوستم داره!؟