2821
2789
عنوان

شقاق معقد

894 بازدید | 19 پست

دکترم رفتم پماد دیلتیازم داد و شیاف همورویید. بی اثره. پمادی میشناسید که زود جواب بده؟خیر ببینید نمیتونم بشینم شیر بدم از بس درد دارم...

یبوست شدید دارم. هرچه ملین میخورم بی فایده س

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی منم وضعم خیلی بد بود اصلا نمیتونستم بشینم.از پماد آنتی هموروئید استفاده کردم دو روزه خوب شد.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اسی منم وضعم خیلی بد بود اصلا نمیتونستم بشینم.از پماد آنتی هموروئید استفاده کردم دو روزه خوب شد.

داخل هم میزنی یا فقط بیرون؟ من بعداز زایمان پاره شدم انگار. روانیم کرده این درد. توی دستشویی داد میزنم همش

سیب پخته بخور خوبه تشت آب گرم روزی سه بار شیاف اثر داره باید صبر کنی یه قرصی داده بود بهم برای رف ...

شیافه من همش فکز میکنم بی اثزه. شیافه واسه چیع؟ یبوست یا شقاق

داخل هم میزنی یا فقط بیرون؟ من بعداز زایمان پاره شدم انگار. روانیم کرده این درد. توی دستشویی داد میز ...

داخل میزنم 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز