2777
2789
عنوان

دوست کثیف

605 بازدید | 18 پست

در دوران دانشگاه، یک دختری با من دوست شد، یکروز بعد از کلاس با هم رفتیم بیرون، گفت بریم کافی نت و من قبول کردم، میگفت صاحب کافی نت که یه پسر سن بالا هم بود باهاش دوست و آشناست، فردای اونروز دختره به من شماره اون پسره رو داد تا بهش زنگ بزنم، گفت ازت خوشش اومده و کارت داره، من توی همون دانشگاه بهش زنگ زدم وگفتم با من چکار داری؟ بعد که دید جوابشو خوب ندادم گفت هیچی! 

مدتی گذشت، اون دختر بدون هیچ علتی از من کناره گیری کرد و دیگه با من دوست نبود و با یکی دیگه از همکلاسمون دوست شد، من میدیدم که بعد از کلاس با هم جایی میرن و دختره به اون همکلاسمون میگه: آخه این چیه پوشیدی و.... 

الان که از اون دوران مدتی گذشته من به فکر رفتم و حدس میزنم که شاید اون دختر کارش اصلا همین بوده که دختر جور کنه برای اون پسره! 

اما باورم نمیشه! باورم نمیشه که یه دختر علنی توی دانشگاه بین همکلاساش ق و ا د ی کنه... 

چون اصلا هم بهش نمیومد! 

دلم برای سادگیه خودم توی اوندوران میسوزه که وقتی این دختر ازم دوری میکرد و یهو بدون علت قهر کرد ناراحت بودم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست دارم این قوادو🤣تو خوزستان بودیم فوش معروفشون بود  

اگه منظورش اونه که اون گ اولش

و عربیه چون عربا تو لغتشون ق ندارن

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

اگه منظورش اونه که اون گ اولش و عربیه چون عربا تو لغتشون ق ندارن

عربای ایران دان گ و چ و ...

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند