2777
2789
عنوان

دلتنگ حرم....

125 بازدید | 15 پست

همیشه دلم میخواست کاش حرم امام رضا تهران بود چند روز قبل برای اولین بار قسمتم شد بیام مشهد اومدم هر شبم حرم بودم ولی الان که میخواییم برگردیم غم عالم تو سینم نشسته :) نمیدونم چم شده میترسم این سری برگشتیم دیگه خیلی وقت جور نشه بیام دوباره:)  همیشه با خودم‌میگم خوشبحال مشهدیا امام رضا تو شهرشونه

میشه اگ باز تا امشب رفتی حرم منو دعا کنی؟؟ ب عشقم برسم :) 

نذر کردیم ت حرم اقا عقد کنیم...

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه اگ باز تا امشب رفتی حرم منو دعا کنی؟؟ ب عشقم برسم :)  نذر کردیم ت حرم اقا عقد کنیم...

امیدارم امضات به:واسه صحیح و سالم به دنیا اومدن تو دلیم تغییر کنه🤍

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

انءشاالله زیارت آقا قسمت همه ی منتظران بشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
امیدارم امضات به:واسه صحیح و سالم به دنیا اومدن تو دلیم تغییر کنه🤍

فدای این دعای قشنگت :) 

انرژی مثبت....

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

زیارت قسمتیه طلبیدنیه. اونی که مشهده شاید سالی یه بارم نره. ان شاالله هرسال قسمتت بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

درسته ولی کاش خیلیم دیگ فاصله و دوری نیفته:)

ان شااله رفتی حرم دعاهای منو هم بخون...هماروشفا بده..چشم یاسمن خوب بشه.. برای یه دانشجو که انتخاب واحدخوبی  داشته باشه وسال تحصیلی بسیار موفق باشه...مسافر مابه سلامت برسه خونه

تا میتونی استفاذه کن 

منم عین بچه ها بیقرار حرمشم

بازم میری حرم؟؟؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔