2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین عزیزم دختر دایی من هم ۳۰۰ میلیون بدهی آورد از طریق همین ترید والا نه خانوادش پشتش بود نه هیچی فقط خودش بود و خدا 

ی فرصتی گرفتیم از پدر دوستش که طلبکار بود برای جور کردن پولش ۴۰ روز فرصت بهش داد 

باور کن ی بار حرغ از خودکشی نزد! تعجب میکنم این حرف میزنی مگه چه اتفاق بزرگی افتاده؟؟؟

توی این مدت با دوستپسرش که عاشق هم بودن عقد کرد و وام ازدواج هر دوشونو گرفت داد جای بدهی 

قسطشم از طریق اسنپ کار کرد و داد 

ی سال بعد این قضیه ی وام کوچولو گرفتن یکم آسای اساسیه خریدن رفتن سر خونه زندگیشون 

خداروشکر همه چی هم حل شد خوش خوشبخت داره زندگیشو می‌کنه 

به هر حال پیش میاد خب برای رسیدن به جاهای بزرگ چند بار ممکنه آدم زمین بخوره 

ببین عزیزم دختر دایی من هم ۳۰۰ میلیون بدهی آورد از طریق همین ترید والا نه خانوادش پشتش بود نه هیچی ف ...

منم الان وام ازدواجمو اقدام کردم صدو هشتاد ملیونه اما ضامنامو قبول نمیکنن راستی ضامن خریدنی سراغ دارین؟

ببین عزیزم دختر دایی من هم ۳۰۰ میلیون بدهی آورد از طریق همین ترید والا نه خانوادش پشتش بود نه هیچی ف ...

واقعا سیصد ملیون بدهی رو تو چهل روز توتست جور کنه؟🥺

منم الان وام ازدواجمو اقدام کردم صدو هشتاد ملیونه اما ضامنامو قبول نمیکنن راستی ضامن خریدنی سراغ دار ...

بگرذ از زیر سنگ همپشده ضامن گیر بیار 

نه ندیدم 

پدرشوهری که دو ۲۵۰ میده عروسش برا پیشرفتش براش آسونه دو تا ضامن گیر بیاره برا پسرش و عروسش

مرسی واقعا اشکم درومده خیلی ب کمک احتیاج دارم خیلی ب حرفای اینجوری احتیاج دارم خیلی تو فشارم واقعا ب ...

داداشم دوسال پیش خونشو فروخت اینکار کار کرد ضرر کرد به لطف خدا دوباره پاشد از زمین 

نترس خدا خیلی بزرگتر از بدهی هات میدی و میگذره و میشه تجربه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
واقعا سیصد ملیون بدهی رو تو چهل روز توتست جور کنه؟🥺

اره پارسال بود وام ازدواج خودشو گرفت ثبت نام که شد اعلام به شعبه شد بعد ی هفته ...بعدم پرونده اش تکمیل شد بعد ۲۰ روز گفتن ضامن بیار آورد...بعد ۳ روز ۱۵۰ خودش ۱۵۰ شوهرش براشون واریز شد همه شو دادن جای بدهی ....

خیلی دختر قوی هست 

جالبه الان هم تو همین کار هست و سخت در حال آموزش دیدنه 

خستگی ناپذیر هست و امیدوار 

تو ک تو یساعت ۲۰ ملیون سود کردی 

پس ۵هزارم میتونی حتما

به خودت اعتماد کن 

خودکشی چیه ؟همینکه کار میکنی و کمک بابات میکنی کم چیزی نیس

تو یه دختر مستقلی هستی 

ب کسیم چیزی نگو نهایت وام ازدواج بگیری بزار جای پول پدرشوهرت

فقط لطفا حرف از خودکشی نزن 

خدایا شکرت💕
بگرذ از زیر سنگ همپشده ضامن گیر بیار  نه ندیدم  پدرشوهری که دو ۲۵۰ میده عروسش برا پیشرفت ...

پدرشوهرم کلا فلجه و من نگهش میدارم این دوبست و پنجاه ملیونم پولیه ک برا کفن و دفنش دور از جونش کنار گذاشته