چراسرمایه اولیه ت انقدزیادبود؟ تازه شروع کردی؟درصدریسکت بالا بوده حتما ایشالا موفق میشی
ندونسته وارد شدم طمع کردم خیلی ریسک کردم از اصل پول خرج کردم و سود دادم الان پشیمونم امشب داشتم خودکشی میکردم اما با یکساعت مدیتیشن میخوام از اول شروع کنم مرسی که وقت گذاشتی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تحلیلارو نگاه کن دائم اموزش ببین یه دختره هست اینستا اسمش مهتابه تو فارکس فعالیت میکنه بنظر من که ...
مرسی واقعا اشکم درومده خیلی ب کمک احتیاج دارم خیلی ب حرفای اینجوری احتیاج دارم خیلی تو فشارم واقعا براتون از خدا خوب میخوام ک برام وقت میزارید و سعی میکنید کمک کنید توی خانوادم و اطرافیانم هیشکی در جریان نیست خودم موندم و این مسعولیت بزرگ خیلی تنهام واقعا حرفای کوچیک خیلی میتونه بهم کمک کنه ممنونم
قربونت برم بدبه دلت راه نده زمین خوردنم جزئی از پیشرفته راستش من خودمم کارو بارم حسابی داغونه ولی ...
ی کانال تلگرام دارم خیلی بهم کمک کرد واقعا امشب رفتم قرص برنج برداشتم از تو برنجمون پارچشو ک باز کردم پودر شد ریخت مگرنه خورده بودمش ی دفعه نوتیفیکیشن تلگرام اومد رفتم تو کاناله پادکستاشو گوش دادم بهم روحیه داد میخوای کانالشو بهت بدم؟
خودکشی کار ادمای ضعیفه اگه حرفی برای گفتن داری از نو بساز:)
من ضعیف نیستم هزاران بار چالشای مختلف پشت سر گذاشتم ی روزایی بود ک لنگ پول کرایه تاکسی بودم ی روزایی بود ک تو یساعت بیست ملیون سود کردم دقیقا میدونم ک زندگی محدودیتی نداره هیچوقت تو همچین چالشی نبودم ک بخوام یک ملیونو کنم دویست و پنجاه ملیون اما مطمعنم میشه چون دنیا هیچ محدودیتی نداره