2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که کنگانیم اینطور تهی شدیم بیچاره دیری ها 

عین چی چی هم میاد 

انگار رو موج نشستی هی بالا و پایین میشی و زمین می کوبونتت 🤕

فکر کنم شبیه شاتل روی موج دریا باشه 

قشنگ من یک بار رفتم شاتل سواری تا حد سکته رفتم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اگه جای کرمانشاه بودین چه میکردین غصه نخوردید بیخیال ما زلزله ۷ و ۲ دهم ریشتری و چند بار ۶ و ۲ دهمی و چندین بار ۵ ریشتری و چندین هزار بار زیر ۵ ریشتر رو رد کردیم انقد وحشتناک بود سقف میخاست خراب بشه توی سرمون لخت میزدیم بیرون از استرس

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
فکر کنم ۷ بود با زمان طولانی

بم ۶ و ۲ دهم بود 

کرمانشاه ۷ و دو دهم یا ۳ دهم بود

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
اگه جای کرمانشاه بودین چه میکردین غصه نخوردید بیخیال ما زلزله ۷ و ۲ دهم ریشتری و چند بار ۶ و ۲ دهمی ...

عزیز چطور قضاوت کردی که غصه نخوردیم 

جگرمون پاره پاره شد واستون فقط تنها چیزی که از دستمون بر اومد همون کمک مردمی بود و چند خانواده که می‌شناختیم دعوت کردیم خونمون تا آبها از آسیاب بیافته و بعد برگردن