اروم باشين ايت الكرسي بخونين و بريم ي جاي امن🥺 اي خدا دوباره نزديك پاييز شده و ايران رفت رو ويبره ، بلا ازتون دور
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
اروم باشين ايت الكرسي بخونين و بريم ي جاي امن🥺 اي خدا دوباره نزديك پاييز شده و ايران رفت رو ويبره ، ...
فک کنم بخاطر گرمای زمینه الان هوا در حال تغییره اینجوری میشه ولی خیلی تند بود خیلی منم خونه ام طبقه بالاس الان اومدم پایین خونه مامانم اینا در حال خوابیدم شوهرم ک بالا خوابید خسته اش بود نیومد پایین
فک کنم بخاطر گرمای زمینه الان هوا در حال تغییره اینجوری میشه ولی خیلی تند بود خیلی منم خونه ام طبقه ...
خدا شما و خونوادت و و همه ي ايرانيارو از اين بلايا حفظ كنه گلم
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍