2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم میخاد یک شب ک بیکارم تاپیکی بزنم از تجربیاتم برای تمام آدم های دلتنگ که رابطه های عاشقانشون حالا یا کاذب یا هرچیزی بوده براشون تمام شده و توان و تحمل این درد رو ندارن و هر دم فکرشون به سمت و سویی کشیده میشه 

فقط در حال حاضر بهت میتونم بگم هیچ حالی ماندگار نیست

چه از خوب و چ از بد 

کافیه خودمون اون زخم رو تازش نکنیم  

جدایی ها تا زمانی سوگواری داره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خیلی دلم میخاد یک شب ک بیکارم تاپیکی بزنم از تجربیاتم برای تمام آدم های دلتنگ که رابطه های عاشقانشون ...

درسته میدونم فردا حالم بهتر خواهد بود

فردا با طلوع خورشید قطعا حالم بهتر میشه

و میدونم گذراست... 

اره اگه دوسش داری بهش بکو ردش کردیم 

چه دلیلی بیارم برای ردش آخه گفتم پزشکه و ۲۶ سال داره و شرایطش خوبه، و قراره بیان خواستگاری نشون بشیم

گفتم این اولین کسی هست که بابام راصی شده

الان میخوام بهانه ای جور کنم که بگم خواستگاری کنسل سده اما نمیدونم چی بگم

درسته میدونم فردا حالم بهتر خواهد بود فردا با طلوع خورشید قطعا حالم بهتر میشه و میدونم گذراست...&n ...

فیلم ببین بعدشم یخواب ولش کن بی لیاقتو

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
چه دلیلی بیارم برای ردش آخه گفتم پزشکه و ۲۶ سال داره و شرایطش خوبه، و قراره بیان خواستگاری نشون بشیم ...

نمیدونم یه تاپیک بزن از خانوما کمک بخواه

من چیزی به ذهنم نرسیذ چی بگی