2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بد نیست اگه به حقوق کارمندی قانعی خوبه

ی عده با طرز فکر عقب موند‌شون فقط پزشکیو اینجور چیزارو خوب میدونن

براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» خداکند که بمیرم وطن فروش نباشم..

بستگی به خودت داره فرهنگیان یه سری محدودیت ها داره اگه با اونا مشکل نداشته باشی خیلیم کار خوبیه حقوقش تقریبا با بقیه رشته هایی که گفتین برابره (پرستاری یکم بیشتره حقوقش که کارشم سخت تره) تازه تابستونا هم نمیرین سر کار

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠
بستگی به خودت داره فرهنگیان یه سری محدودیت ها داره اگه با اونا مشکل نداشته باشی خیلیم کار خوبیه حقوق ...

خدایی بجز دانشگاه که میرن از نظر حجاب هبچ مخدودیت نداره چون خودم بیشتر فامیلامون رفتن میدونم

عزیزم توجه نکن

اگه کسی معلمی و شغل معلمی رو مسخره کرد مشکل از شعور و فرهنگ پایینش هست و باید دلت به حالش بسوزه و جوابش رو ندی...

تو کشورهای پیشرفته معلمی جز بالاترین و باکلاس ترین مشاغل هست 

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
خدایی بجز دانشگاه که میرن از نظر حجاب هبچ مخدودیت نداره چون خودم بیشتر فامیلامون رفتن میدونم

الان دیگه مثل قدیم نیست که معلم ها چادری و باحجاب باشن...

بلکه بعضی هامون خیلی راحت تیپ می زنیم و آرایش ملایم هم می کنیم

خیالت تخت

البته تو شهرهای بزرگ اینطوری هست،شهرستان رو نمی دونم

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
اعصابم رو خورد میکنن واقعا 

ولشون کن عزیزم

اینجور ادم ها هرچی قبول بشی یک چیزی میگن

مهم تصمیم و علاقه خودت هست

میشه بپرسم از فرهنگیان چه رشته هایی رو انتخاب کردی؟

الان دیگه مثل قدیم نیست که معلم ها چادری و باحجاب باشن... بلکه بعضی هامون خیلی راحت تیپ می زنیم و آ ...

میگم من میتونم بعدش ارشد بدم استاد دانشگاه بشم؟