2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلیقه ای خب من متنفرم ازاین رنگ

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

واای چرا همه متنفرنننن

خب سلیقه ادما فرق داره ممکنه ی رنگ مورد علاقه منو شمابدت بیاد

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

اخه همه میگن بدمون میاد

من کلا از آبی مخصوصا آبی نفتی و آبی کاربنی بیزارم ولی خیلیا دوست دارن . کلا نظر بقیه برات مهم نباشه ولی بطور کلی رنگی نیست که مناسب جوون ها باشه . از این به بعد این رنگی کمتر استفاده کن . ولی ایندفعه رو بپوش 

من کلا از آبی مخصوصا آبی نفتی و آبی کاربنی بیزارم ولی خیلیا دوست دارن . کلا نظر بقیه برات مهم نباشه ...

حق با شماست چون برای دانشگاه بود این رنگی گرفتم خودمم خیلی دوس ندارم فقط میخوام تیره باشه مشکی که خیلی دارم این دفعه گفتم یه رنگ جدید باشه

2790
2823
2791
2779
2792