2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انرژيت مثبته و قدمت پرِ خير و بركت😍

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

مثلاً امروز میوه فروشی محلمون چند بار جلوش رد شدم هیشکی نبود یه دونه مشتری نداشت بعد برگشتم همینکه رفتم داخلش خرید کنم بخدا مغازه پر مشتری شد

لایک نکنید😬
واقعا چنین چیزی چه علتی داره

خب از نظر علمي كه قطعًا خرافاته چون دليل منطقي نداره اما متافيزيك ميگه دنياي ما فقط با مسائلي كه دليل علمي دارن توجيح شدني نيست. به نظر من ادم هايي كه قلب پاكي دارن حضورشون ميتونه به همه جا بركت بده البته در كنار قلب پاك موج و ارتعاش مثبتِ مهمه مثلا ي ادم مهربون كه هميشه منفي نگرِ متاسفانه قدرت افكار منفيش توي جذب اتفاقات بد از قلب پاكش بيشتره و اينجوري ي ادم مهربون ممكنه قدمش مبارك نباشه، البته اين فقط نظريه و حدسيات عقل نصفه و نيمه ي خودمه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍