2777
2789

بهش برسم🥲

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

رسیدن به موقعیت شغلی و تحصیلی خوب و درآمد بالا از اهداف تعریف شدم بود که بهش رسیدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور ۲ ساله نمی خونم و دلم می خواد بخونم و به اون جا که دلم می خواد برسم

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

ازوقتی مجرد بودم بخاطر اخلاقای بابام ک خشک مذهبی بود به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم حتی ادامه تحصیل الانم ک ۸ساله ازدواج کردم مهمترینش خونه و بچس ک فعلا تو حسرتش موندم ممنون میشم برام دعاکنین😔💋

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بزرگترین آرزوم اینه به حدی درآمد داشته باشم و مستقل باشم که هر چی دلم میخواد برای خوشحالی پدر مادرم و خانوادم خرج کنم و تهیه کنم...

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

من از بچگی آرزو داشتم حالم خوب بشه،همیشه مریض بودم و هستم‌.. دلم می خواد خدا شفامو بده خیلی سخته درگ ...

انشاءلله حالت زود زود خوب میشه عزیزم نگران نباش مطمئن باش این روزا هم تموم میشه

سلام عزیزم

سلامتی بابام ، دیدن دوباره معاون مدرسه مون ، دیدن یه شخص که خیلی برام با ارزشه ، پاس کردن امتحان و خیل چیزای دیگه ک طولانی میشه بخوام بگم ..

و دوس دارم این اتفاقا هم بیفته : ظهور امام زمان عجل الله ، خرید گوشی جدید ، معاون مدرسه مون عوض نشه ، رتبه خوب کنکور ، دیدن دوست صمیمیم ، چن نفر که خیلی خیلی عذابم دادن هر چه زودتر به سزای اعمال شون برسن ، انجام یه کار فرهنگی ، ازدواج دو تا جوان مورد نظر ، و رفتن پسر عموم به دانشگاه و رشته مورد علاقه ش