2777
2789
عنوان

جنس مخالف

123 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها شب خوش

من یه سوالی داشتم

چرا گاهی اوقات وقتی با یکی آشنا میشیم هم خودمون هم اون طرف یهو از دیدن هم خندمون میگیره اکثر اوقات بی دلیل با دیدن هم یهو یه شور و هیجان تو دلمون میاد یهو خندمون میگیره و اکثرا دو طرفس.

بین دختر و پسر منظورمه.

هیچ قصد و نیت هم نداریم دست خود ادم هم نیست بی اختیار خندمون میگیره . هیچ ارتباط خاصی هم نیست .فقط همو میشناسیم. به نظرتون علتش چیه؟تاحالا تجربشو داشتید؟

ن فقط من مث خر میخندم اون عین بز نگا میکنه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با کسایی که حال میکنم اینجوریم درکل تو ببین حست به اون پسر چیه که میبینش خندت میگیره شاید بخاطر ...

ممکنه حص شرمم باشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من با کسایی که حال میکنم اینجوریم درکل تو ببین حست به اون پسر چیه که میبینش خندت میگیره شاید بخاطر ...

یعنی هرحسی داشتم اونم با من هم حسه؟

ممکنه دلیل خاصی نداشته باشه؟ 

فکرکنم درست میگین هیجان زده میشم. این هیجان علتش چیه؟

یعنی هرحسی داشتم اونم با من هم حسه؟ ممکنه دلیل خاصی نداشته باشه؟  فکرکنم درست میگین هیجان زده ...

معمولا از نظر روانشناسی بعضی اخلاقا توی همه ادما هست مثلا زبان بدن یا اینکه دونفر همدیگرو میبینن هیجان زده میشن معمولا بخاطر اینه که باهم کیف میکنن باهم بهشون خوش میگذره حالا چه جنس مخالف باشه چ نباشه