2777
2789
عنوان

سحرخیزا میاین؟ 😖

81 بازدید | 5 پست

چجوری سحر خیز بشم 

مثلا صبح ساعت ۶ پر انرژی بیدار بشم 

تا الانم که بیدارم به خاطر اینه که ساعت ۷ صبح بیدار شدم و بعد از ظهر دو ساعت خوابیدم فعلا خوابم نمیاد .

امتحان کردم ساعت ۱۱ شب خوابیدم ولی صبح ساعت ۸ بزور بیدار شدم 

کلا تا چند روز پیش ساعت ۷ بیدار میشدم  ۶ ، ۷ ساعت درس میخوندم و شبم قبل ۱ میخوابیدم 

ولی انگار کمبود خواب گرفتم دیگه نمیتونم اونجوری بیدار شم 

چیکار کنم به نظرتون؟

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).

هدف داشتن 

من درس می‌خواندم از شش ونیم پامیشدم تا دوازده شب بکوب میخوندم الان باز نه و ده پا میشم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من الان میخوابم ۹ پا میشم  از ۱٠ شروع میکنم درس خوندن تا ۱  یک ناهار میخورم استراحت میکنم ۲ میرم کلاس تا ۴:۳٠ 

۴:۳٠ تا پنج استراحت میکنم ۵ تا ۶ ویالون کار میکنم ۶ کلاس دارم تا ۸ 

۸ تا ۹ استراحت میکنم آخر شبم یک  ساعت درس میخونم

خواب خواب میاره ، و اینکه انگیزه داشته باشی مثل روزی میخای بری سفر ۶ قراره ، ۴ بیداری 😅

اخه واسه درسای تکراری انگیزه از کجا بیارم😂😂😂

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).