سلام بچه ها ۷ روزه دخترم به دنیا اومده روز دوم زردیش ۷ بودبردمش دکتر آزمایش خون ده بود بستری شد و ۶ونیم شدمرخص شد الان دوباره رفته ۱۲ چیکار کنم خیلی نگرانم از طرفی خوابش انقد عمیق اصلا بیدار نمیشه شیر بخوره نگرانم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
۱۲ چیزی نیست که من دخترم با ۲۲ بستری شد و با ۱۵ مرخصی کردن البته دکتر گفت اگه دیرتر میرفتم مجبور میشد خونش رو عوض کنه
عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.
مایعات زیاد بخور خودت. به بچه هم زیاد شیر بده . کرمیجات نخور . خروس محلی ابپز کن و با برنج خالی بخور . تو اتاقش وسایل زرد نباشه. خودتم موز و هویج و جیزای زرد رنگ نخور. کره گاوی بخور. به بچه هم اب جوشیده ولرم بده بخورع چند قاشق مرباخوری
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
باید تند تند شیرش بدی که ادرار و مدفوعش زیاد بشه و زردیش دفع بشه از بدنش، هر دو ساعت شیرش بده حتی خوابم باشه اروم بزن کف پاهاش یا پوشکش و باز کن که یکم بیدار بشه و شیر بخوره
با کاسنی صورت و بدنشو پاک کن، گرمیجات زیاد نخور، زیاد نپوشونش، دستگاه بگیر تو خونه بزارش زیر مهتابی
دکتر یه قطره ام به پسرم داده بود یادم نیست اسمش چی بود اونم بدک نبود ولی مهم همون شیر خوردن و دفع کردنشه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤