2777
2789
عنوان

دوستم....

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 31 پست
بعدشم الان بنظرم اینکه هرچی طلا داری بندازی خیلی حرکت چیپیه😐😐

آره واقعا 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینمم هست

منطقیم هست بخدا

چندین سال پیش شنیدم سر ی انگشتر بدل ک شبیه طلا بوده انگشت یه خانومه رو بریده بودن

از یه حدی بیشتر تزجیحا تو مجالسم تو چشم نباشه بهتره

ابشدع سکه بخر یا اگر نامزدت خواست بخره خودت ابشدع بخر ..

مگه چقد ادم اکسسوری و زیور الات میخواد

هیچی اومدم حرف بزرگ بزنم دیدم بهم نمیاد🗿😂

فکر کنم همونی که گیر به اسکرین شات دادی از ایموجیت فهمیدم 😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

منطقیم هست بخدا چندین سال پیش شنیدم سر ی انگشتر بدل ک شبیه طلا بوده انگشت یه خانومه رو بریده بودن ...

پدرم که چندساله فقط برام‌جمع کرده میگه به دردت میخوره سکه و طلا ولی واقعا تو این زمونه ترس داره دستت کنی به دور از هر مسئله ای

بهتم اگر گیر دادن نداری بگو اره ندارم 😬 تو برام میخوای بخری؟ 😂😂😂😂 دفعه بعد نمیگه نداری

گفتم تو اگه کسی گرفتت از طلا های خودم میارم برا جشن عقدت ذوق کنی خیلی دوست داری😂😂

پدرم که چندساله فقط برام‌جمع کرده میگه به دردت میخوره سکه و طلا ولی واقعا تو این زمونه ترس داره دستت ...

اگر نشون ندادی ب کسی نده

بزا فکر کنن نداری چه بهتر

مگه بفهمن داری میخوان برات خوشحال بشن؟

خدا سلامتی و عمر طولانی ب پدرت بده و همییشه سایش بالا سرت باشه 💓

اگر نشون ندادی ب کسی نده بزا فکر کنن نداری چه بهتر مگه بفهمن داری میخوان برات خوشحال بشن؟ خدا سلا ...

آره حرفت درسته مرسی عزیزم همچنین 

گفتم تو اگه کسی گرفتت از طلا های خودم میارم برا جشن عقدت ذوق کنی خیلی دوست داری😂😂

یه پیشنهاد خواهرانه هم ک بعد ترا متوجه میشی

طلاهای خونه پدر رو نبر خونه همسر..

نشونش نده

حتی اگر پسر پیغمبر بود و چشم ب داراییت نداشت ..

یه پیشنهاد خواهرانه هم ک بعد ترا متوجه میشی طلاهای خونه پدر رو نبر خونه همسر.. نشونش نده حتی اگر ...

پدرم و نامزدم جفتشون طلا فروشی دارن چدن از بچگی رل بودیم میدونه همشو بهش گفتم خیطه