2777
2789
عنوان

دوستم....

241 بازدید | 31 پست

امروز با یکی از دوستام رفتم بیرون گفتش که نامزد داری چرا هیچ طلایی دستت نیست نکنه برات نخریدن در حالی که عقدم همش دستم بود و دید خودش کلی طلا دارم چه مال ازدواج کلی هم پدرم برام کنار گذاشته اما دوست ندارم دستم کنم اصلا از طلا خوشم نمیاد جز مهمونی های خاص فقط حلقه دستمه به نظرتون باید دستم باشه حتما؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم هرجور خودت راحتی منم طلا دوس ندارم همش دستم باشه یجوریه ://

آره منم خوشم‌نمیاد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

نه کار خوبی میکنی والا ببخشید ادم ... نیست که طلاهاش مث جهازش یبند بهش اویزون باشه اونم حجم‌ بالا

دقیفا به نظرم خز بازیه

عزیزم الان میگه چرا دستت نیس،دستت باشه میگه اووو چ خبره میخوای طلاتو تو چشم ما کنی به حرف مردم زندگ ...

آره بخدا در هر صورت یه چیزی میگن

نه سلیقه ایه به کسی ربطی ام نداره من خودمم اصلا طلا دوست ندارم و نمیندازم فقط حلقم همیشه دستمه

منم بدم‌میادکار خوبی میکنی