2777
2789
عنوان

چرادردمو کسی نمیفهمه علتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
شاید به مواد شوینده حساسیت داری، ببین پودر ماشینتو عوض کن و لباسای زیرتو خوب بشور تا هیچ کفی توش نبا ...

نگاه من اذر ماه رفتم حمام تااومدم بیرون دیدم سرسینم میسوزه بعد چندوقت بهترشده بود دیدم به درد ایستاده تا دستم میزنم بدترمیشه دیگه همین بهانه شده برام خوبم نمیشه عوض کردم قشنگم میشورم ولی انگار دکترا نمیفهمن دردم چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه من اذر ماه رفتم حمام تااومدم بیرون دیدم سرسینم میسوزه بعد چندوقت بهترشده بود دیدم به درد ایستاد ...

من تا مدتها تنمو با شامپو بچه میشستم ، تو هم امتحان کن

اللهم عجل لولیک الفرج 
بهش گفتم اتفاقا بحرفم گوش نداد گفتمش نکنه پرولاکتام بالاست گفت نیست اگه بود ترشح داشتی

یه دکتر دیگه برو ، بگو‌هورمونامو میخوام چک کنم، بعد مواد شوینده تن و لباستم رعایت کن ، توکل به خدا ، میفهمم چی میگی، منم همش میگفتن چیزیت نیست حتما از اعصابته در صورتیکه مشکل حساسیت به مایع لباسشویی بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 
یه دکتر دیگه برو ، بگو‌هورمونامو میخوام چک کنم، بعد مواد شوینده تن و لباستم رعایت کن ، توکل به خدا ، ...

دقیقا منم میگن از اعصابته درحالی که من چیزی کم ندارم که از روی اعصابم باشه بخدا دلم میخواد خودکشی کنم از بس دردمیکنه الان باید دکتر زنان برم یا پستان کدومش برم مرسی گلم از راهنماییت

دقیقا منم میگن از اعصابته درحالی که من چیزی کم ندارم که از روی اعصابم باشه بخدا دلم میخواد خودکشی کن ...

توکل به خدا ، متخصص بیماریهای پستان باشه که بهتره، اما اگر نتونستی فوق تخصص زنان هم خوبه ، ایت الکرسی بخون انشالله خدا خودش برات حل میکنه ، بخدا منم گاهی فکر میکردم دیگه هیچ وقت خوب نمیشم اما خدا کمک کرد 

اللهم عجل لولیک الفرج 
توکل به خدا ، متخصص بیماریهای پستان باشه که بهتره، اما اگر نتونستی فوق تخصص زنان هم خوبه ، ایت الکرس ...

باشه ممنون عزیزمم میرم همون پستان بخدا از دعا ونمازایناکلا برگشتم اصلا اینقدر ناامیدم که حوصله هیچی رو ندارم 

باشه ممنون عزیزمم میرم همون پستان بخدا از دعا ونمازایناکلا برگشتم اصلا اینقدر ناامیدم که حوصله هیچی ...

نه عزیزم همیشه همیشه امیدت به خدا باشه، دکترا و بقیه چیزا وسیلن ، تا اراده ی خدا نباشه هیچی درست نمیشه، تا میتونی رو به خودش بیار، نمازتو بخون و بعدش سه بار بگو الحمدلله و استغفرالله و دعا کن، همیشه هم ایت الکرسی بخون انشالله همه چی جوری درست میشه که خودتم تعجب میکنی

اللهم عجل لولیک الفرج