2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اره خداروشکر 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

ببین نمی‌دونم منظورت دقیقاً از خوش شانسی چیه ولی من احساس می‌کنم چون دلمو به خدا گره زدم اتفاقات خوب برام می‌افته گره تو کارم نمی‌افته اینو من اسمشو گذاشتم خوش شانسی ولی مثلاً بخوام مخ فلان دخترو بزنم و بزنم اینو من خوش شانسی نمی‌دونم یا بخوام گرین کارتم صادر بشه اینو خوش شانسی نمی‌دونم اون کمکی که خدا بهم می‌کنه رو خوش شانسی میدونم . بقیه ش یه فعل هست که ربطی به شانس نداره به عرضه خودم بستگی داره

Trust no one, not even a very true friend.
ببین نمی‌دونم منظورت دقیقاً از خوش شانسی چیه ولی من احساس می‌کنم چون دلمو به خدا گره زدم اتفاقات خوب ...

من دیگه ایمانمم دارم از دست میدم خیلی خوبه که ایمان داری

من دیگه ایمانمم دارم از دست میدم خیلی خوبه که ایمان داری

چون تو وقتی ناامید میشی دست می‌کشی ولی من وقتی ناامید میشم بیشتر جلو میرم همین دست کشیدنه باعث ضعف ایمان میشه همیشه قرار نیست بشه همیشه قرار نیست اون چیزی که گفتی اتفاق بیفته گاهی باید انقدر بگی که بشه اونم خالصانه نه زبونی یه نفر میگه یا حسین کمکم کن زبونی  یک نفر قلبش می‌شکنه و اشک به چشمش میاد میگه یا امام حسین کمکم کن اون کمکم کن با اون کمکم کن خیلی فرق داره . حالا از ائمه اطهار ناامیدی به خود خدا وصل شو و قبول کن یه وقتایی یه چیزایی نباید بشه نباید اتفاق بیفته ولی بعضی چیزا تو تقدیرت هست و باید بشه و میشه

Trust no one, not even a very true friend.
چون تو وقتی ناامید میشی دست می‌کشی ولی من وقتی ناامید میشم بیشتر جلو میرم همین دست کشیدنه باعث ضعف ا ...

امیدوارم برای ما هم عین شما بشه شاید بنده مقبول خدایی و ما نیستیم الله و اعلم