2777
2789
عنوان

فلج صورت بلز

517 بازدید | 22 پست

سلام 

بابام سرطان داره وچند ساله شیمی درمانی میشه بدنش خیلی ضعیف شده صورتش کج شده و از یکی از چشماش آب میاد چشمشو نمیتونه ببند مگر بادست ،رفته دکتر مغز و اعصاب بعضیا میگن دلیلش بلز هست بعضیامیگن سرطان مغز،ولی بیشتر بلز به نظر میاد چون اکثر سرطان مغزیا این علائم رو ندارن و پدرم سیستم ایمنیش ضعیفه چون پوستشم صدفک گرفته.

آیا کسی اینجا هست فلج بلز گرفته باشه؟

دو تا از خواهرای من گرفتن زود پیگیری کردن خدا رو شکر خوب شدن.

خدا به پدرتون سلامتی بده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بچگی دارم ارثی ولی کلا از بین نرفته 

میگن خوب میشه کلا 

فیزیوتراپی هم خوبه ایشالا که خوب بشن

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 
فامیلمون گرفت بعد از شش ماه خوب شد

پدرم دیر مراجعه کرده یعنی خیلی از این دکتر به این دکتر رفت و هر کدوم یه چیزی گفتن ،تقریبا شس ماه گرفته و قرصی مصرف نکرده،پیش چه دکتری بره و درمانش چیه ؟

مغز و اعصاب فیزیوتراپی هم کردن

چند جلسه رفت تاثیری ندید دیگه نرفت

دکتر مغز و اعصاب زیاد رفته حنی دکتر گیو شریفی در تهران هم رفته کسی بهش دارو نداده من شنیدم اکثرا کورتون مصرف میکنن 

سلام عزیزم. نگران نباش. فلج بلز چیز زیاد مهمی نیست. تقریبا یه جور تبخاله که افتاده روی عصب های سر و ...

پدرم شش ماهه داره خوب نشده رفت دکتر چشم یکی از چشاش گشاد شده براش بخیه زده کوچیک شه دیگه ازش آب نیاد ،از بینی و چشمش آب میاد خیلی براش مشکل ساز شده چشاش قرمز قرمز میشه

یکی از بلاگرا گرفته بود کامل توضیح داد

Melicamirzaei 

ی خانوم بلوند هس پیجش و‌بچه اشم‌تازه بدنیا اومده

هایلایتاش‌گذاشته بود اگر‌پاک‌نکرده باشه

با فیزیوتراپی خوب شده بود

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍