بابام سرطان داره وچند ساله شیمی درمانی میشه بدنش خیلی ضعیف شده صورتش کج شده و از یکی از چشماش آب میاد چشمشو نمیتونه ببند مگر بادست ،رفته دکتر مغز و اعصاب بعضیا میگن دلیلش بلز هست بعضیامیگن سرطان مغز،ولی بیشتر بلز به نظر میاد چون اکثر سرطان مغزیا این علائم رو ندارن و پدرم سیستم ایمنیش ضعیفه چون پوستشم صدفک گرفته.
پدرم دیر مراجعه کرده یعنی خیلی از این دکتر به این دکتر رفت و هر کدوم یه چیزی گفتن ،تقریبا شس ماه گرفته و قرصی مصرف نکرده،پیش چه دکتری بره و درمانش چیه ؟
سلام عزیزم. نگران نباش. فلج بلز چیز زیاد مهمی نیست. تقریبا یه جور تبخاله که افتاده روی عصب های سر و ...
پدرم شش ماهه داره خوب نشده رفت دکتر چشم یکی از چشاش گشاد شده براش بخیه زده کوچیک شه دیگه ازش آب نیاد ،از بینی و چشمش آب میاد خیلی براش مشکل ساز شده چشاش قرمز قرمز میشه
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍